Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

FireFox Midrace

<< < (27/61) > >>

seba:

--- Citat: black-rox - 18 Prosinac, 2009, 20:06:55 ---Kad naručiš auspuh nećeš dobiti nikakav poseban poslat će ti onaj track,a blokove iznutra ne valja polirat jer nećeš s time niš dobro napraviti :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
za auspuh bi mogla biti istina,jer ti ne moze on napamet napravit spuh
on kad rabi po nekom cilindru uzima cilindar sebi i testira
tvoj je mislim jedan jedini takav,mozda ih ima jos,ali ne vjerujem da je ikad radio roost za takav kit
tako da malo razmisli o tome sta i kako da se ne sje*es jer se ipak radi o dosta para

klembic:

--- Citat: black-rox - 18 Prosinac, 2009, 20:06:55 ---Kad naručiš auspuh nećeš dobiti nikakav poseban poslat će ti onaj track,a blokove iznutra ne valja polirat jer nećeš s time niš dobro napraviti :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ca moze bit to lose? ja san malo gledal po stranim forumima i videl da mnogi to spoliraju.. al oni i bruse baš.. ja bi samo posmirglal da ima sjaja i nis vise.. nis brusit za biaxicom ili nes slicinim.. malo na papir, na filc i aj bok..

--- Citat: seba - 18 Prosinac, 2009, 20:16:14 ---za auspuh bi mogla biti istina,jer ti ne moze on napamet napravit spuh
on kad rabi po nekom cilindru uzima cilindar sebi i testira
tvoj je mislim jedan jedini takav,mozda ih ima jos,ali ne vjerujem da je ikad radio roost za takav kit
tako da malo razmisli o tome sta i kako da se ne sje*es jer se ipak radi o dosta para

--- Kraj citata ---
on je mene pito tajminge tog kita.. ja san samo rekal da cu izracunat kad slozim to sve.. a sad track i oavj neznam razliku.. usporedit tajminge pa ča bude..
danas sam počel pomalo rastavljat sve.. ja i Zliko skinuli mašinu s foxa.. i da vidimo mi klip u kakvom je stanju.. da cemo odsrafat kad nam provrtio jedan saraf na glavi.. i mi amo tamo i nekako odpustili tu maticu uz primjenu CFT alata i tehnika.. kad sam vidio klip onako čađav ko cigan.. a pogledamo glavu ono malo vise od pola čađava a ovo gore čisto ko suza.. tu nam mozak malo zablokal.. skinuli smo magnet i struju.. sutra gre pumpa ulja i radilica van.. samo sam pozabil kakovin san radapcigeron ju vadil zi blokova.. morat cu pitat oca.. slike ce sutra osvanut..

gokiSP:
nemoj polirat..mozes eventualno 10% 20% finije od sadasnjeg napravit ali ne da bude glatko

klembic:

--- Citat: gokiSP - 19 Prosinac, 2009, 03:13:32 ---nemoj polirat..mozes eventualno 10% 20% finije od sadasnjeg napravit ali ne da bude glatko

--- Kraj citata ---
zasto ne da bude glatko?? sta ce bit? daj ajde pricajte sad..

black-rox:
Uzmi jedan aluminijski komad koji je ispoliran i jedan koji nije i onda probaj po njemu proliti bengu pa će ti sve biti jasnije ili ću ti objasniti kad budeš online :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju