Mhr replica spuh koji radi na nizim okretajima i trophy bi morao raditi bez problema, jedino ako je due+ (cilindar je svijetlo plave boje) onda sigurno nece raditi. Osobno sam se uvjerio u setup runnera koji je bio mhr replica kit, mhr replica auspuh, 19 karburator... radilo je bez ikakvih problema i nepravilnosti u radu. Ali cinjenica je da blokada posustaje sa radom, sto je setup skutera jaci.
Uvijek postoje iznimke, a zanimljivo, noviji piaggio agregati, tamo negdje od 2003 rade losije sa el. blokadom, naspram starih modela koji rade besprijekorno, kada mi dodje serijski skuter, u 70% slucajeva ja moram podesavati karburator, jer serviseri samo izvade blokade, a skuter je odblokiran... Karburator i njegova ustelanost mogu jako utjecati na rad sa blokadom.
Kada kupcima osobno predajem blokade u ruke, uvijek prezentiram na svom skuteru koji ima sport setup, znaci puno toga je izmjenjeno, blokada radi tako da je nemoguce otkiriti i najmanji problem u radu, a prolazio sam vec nekoliko god. tehnicki pregled, i jednom sam isao na izvanredni kada me policajac uputio i on isto nije mogao naci prekidac niti naci nekakvu smjernicu koja bi upucivala da je skuter odblokiran...
S obzirom da je problem jako izrazen, a ne isplati se stavljati neke druge dijelove, jer cilj el. blokade je da su svi dijelovi gore, i da se skuter limitira pomocu prekidaca, ona vjerojatno nece proraditi.
Ja mogu ponuditi povrat novca, sto mi je najmanji problem, a mogu i pomoci oko spajanja za neki drugi skuter, da se vidi kako stvar radi.