Tehnički kutak > Napravi sam
obrada cilindra
Pupo:
--- Citat: gokiSP - 25 Studeni, 2009, 17:45:23 ---ja sam klip ovakav dobio..a posto je sve ovo sto je tu opisano jako jednostavno onda je nekom ko nema previse znanja lakse spustit celo klipa nego biaxom dizat ispuh..bar ja tako gledam na to :dontknow:
--- Kraj citata ---
Lakše je zamjenit klip, nego "uređen" cilindar. A i netko tko voli sve dotjerat, nemora značit da je to za početnike!
gokiSP:
pa dobro kazem da sam ovo napisao s ciljem da moze napravit svako doma sam..napisao sam da ovo nije max nego samo mali djelic obrade cilindra..
neko ko se ne kuzi moze napravit ovo bez problema a isti taj neko ko se ne kuzi da ide biaxom obradivat ispuh po meni nije bas pametno jer se lako zajebe cilindar pogotovo ako je alu..a i nemaju svi doma biax kojim bi to napravili..ovo na klipu i ovo na kanalima se bez problema moze napravit sa turpijom koja kosta 20kn za razliku od biaxa koji kosta parsto kuna i za koji ti treba kompresor i nastavci...nadam se da je sad jasnije ;D
libje:
odlična stvar...posebno ako si bez kinte a radi ti se nesto na skutu
Infernus:
A kad "ogulis" klip jel onda treba prestelat squish il kak se to vec zove... jer mislim logicno je da se gubi kompresija sad koliko je to utjecajno (to malo sto skines) ne znam.. zato i pitam... :dontknow:
Drnda:
--- Citat: Infernus - 25 Studeni, 2009, 19:09:40 ---A kad "ogulis" klip jel onda treba prestelat squish il kak se to vec zove... jer mislim logicno je da se gubi kompresija sad koliko je to utjecajno (to malo sto skines) ne znam.. zato i pitam... :dontknow:
--- Kraj citata ---
ne
spustis samo dio iznad karika, karike drze kompresiju,znaci ne smije ispod njih prodirati smjesa, i sa tim se ne dira srediste klipa nego samo cetvrtina mozda ako i toliko, znaci ne spusta se cijeli klip nego samo dio kod ispuha da bi produzili fazu trajanja ispuha...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju