Tehnički kutak > Napravi sam
obrada cilindra
Infernus:
--- Citat: ---karike drze kompresiju
--- Kraj citata ---
Da, al kad je klip gore (GMT) onda u prostoru fali tolko kolko si ostrugao, tj. veci je volumen kompresionog prostora i samim time i manji stupanj kompresije...
I mene zanima dal je to sto smo ostrugali nebitno (neznatno) za kompresiju ili se stavljanjem tanjeg dihtunga moze jos dodatno popraviti situacija (da se nadoknadi izgubljeno)...
Ako je to malo kaj fali nebitno onda super :icon_biggrin:
EDIT: sad sam tek skuzio... napisao sam da je kompresija veca ako je i prostor za kompresiju veci :toothy3:
-ispravljeno :icon_biggrin:
gokiSP:
ne treba nista drugo radit jer je ovo malo i nema utjecaja na kompresiju tj. nema gubitka
Giz:
NIKAD nebi radio ovo sa klipom. :angry7:
Da pojasnim....
Veliki dio kompresije se tjera prema karici te je puno veča šansa da ista popusti.
Diže se znatno temperatura tog dijela klipa što dovodi do piganja i zamora materijala.
Smjesa je nehomogena te se ista u tom dijelu teže pali ako se i zapali uopče?!
Klip nije u balansu!!!!
gokiSP:
a klip koji ima rupe je u balansu :icon_biggrin: kroz koji dan cu testirat ovaj klip sa slike pa cu vidit sta ce i kako bit..neko je rekao da su se takvi klipovi prodavali sa tako spustenom glavom :dontknow:
Giz:
Istina ovo za balans ali je takav klip i obrađen shodno tome dok ovaj home made nije. :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju