Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio nrg rolnice i federi

<< < (4/5) > >>

nrg extreme:
a jbg ne znam,moguće da nije,ali nebi ga bilo loše promijenit nakon toliko km.
meni je bio jako slab u brdima al po ravnici je išo skoro normalno,onda sam stavio multivar i bijeli centralni
i preporodio se skuter,imo je snage  i za brda.tako da je vjerojatno bilo i do variomata i valjčićima u njemu.
e da pitam odma i ja u vezi valjčića nešto.stavio sam 5,3 grama s đanelijem extra i malo mi se prevrtava.
trebaju mi malo teže oko 5,5 ili 5,7.e sad da ne kupujem oboje koje bi bile bolje.mislim jel bi se osjetilo šta 5,5 ili da uzmem 5,7?

vanjossi:

--- Citat: gokiSP - 22 Studeni, 2009, 18:27:23 ---u principu da ali rekao je da mu je start mrtav i da bi htio zivlji start prema tome tvrdi federi su ok..i malo sam se zeznuo..mislio sam na crne federe a napisao bijele al moze probat i sa bijelima  ;D

--- Kraj citata ---
probao sam ja sa bijelima(ako pricamo o malossi pakiranju), to je ipak pretvrdo za serijski auspuh

gokiSP:

--- Citat: vanjossi - 22 Studeni, 2009, 19:23:24 ---probao sam ja sa bijelima(ako pricamo o malossi pakiranju), to je ipak pretvrdo za serijski auspuh

--- Kraj citata ---

a ovisi kako ko voli..ja sam na serijali imao 3.8 rolice u multivaru i plave polini federe  :laughing7:

EmirF121:
Ma znate šta hoće ovaj Api, hoće da se propinje a jebe ga start.  :laughing6: A ima mu skuter i više malo od 20 000km a nikad nisu mijenjane rolice, niti federi mali niti centralni. A kad bi stavio sve serijski skuter bi mu 100% bolje startao jer su se ovi dijelovi već davno potrošili jel tako?

ivanm:
nek stavi nove serijske ili još bolje crne malossi federe na kvačilo, oni se često kroz dosta kilometara znaju omekaniti, a i nestručnom montažom također..
dakle federi kvačila novi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju