Tehnički kutak > Tuning skutera
piaggio nrg rolnice i federi
gokiSP:
u principu da ali rekao je da mu je start mrtav i da bi htio zivlji start prema tome tvrdi federi su ok..i malo sam se zeznuo..mislio sam na crne federe a napisao bijele al moze probat i sa bijelima ;D
nrg extreme:
ok,no pretpostavljam da mu je glavni krivac centralni jer ako nije mijenjan 20000 km jako je omlohavio. :laughing7: :laughing7:
remen previše propada pa je pogotovo u brdima mrtav,imo sam takav problem dok ga nisam zamijenio.
možda se varam. :dontknow: :dontknow:
gokiSP:
mozda ali ja sam recimo na onom runneru ac imao centralni sa neznam ni ja koliko km serijski i tvrde federe i kido je na gas..najvise tu utjecu federi kvacila jer ako i je mekan centralni on kad se recimo zavrti na 4000 nece imat mrtav start
api:
uz brdo je pogotovo slab,moram dati vise od pola gasa kako bi normalno uzasao,a inace ide nekih 80 kmh...
charnel:
--- Citat: nrg extreme - 22 Studeni, 2009, 18:34:25 ---ok,no pretpostavljam da mu je glavni krivac centralni jer ako nije mijenjan 20000 km jako je omlohavio. :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
prijatelj mijenjao centralni na runneru sa 50 000km, centralni tvrđi od novog malossi ljubičastog
tako da ne virujen da je centralni problem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju