Tehnički kutak > Tuning skutera

pitanje u vezi svjećice...

<< < (2/4) > >>

franklin_sr:
znam ja koja je najbolja svjećica za moj motor, ali to nije bilo moje pitanje...pa molim ako bi netko htio diskutirati o ovome mom problemu neka onda piše o tome ... :frajer:

benelli:

--- Citat: franklin_sr - 20 Studeni, 2009, 13:40:16 ---znam ja koja je najbolja svjećica za moj motor, ali to nije bilo moje pitanje...pa molim ako bi netko htio diskutirati o ovome mom problemu neka onda piše o tome ... :frajer:

--- Kraj citata ---
pa ja sam ti samo reko da je meni nesto tako radio i da sam svjecicu promjenio i bilo je dobro a i svjecicu je najlakse probat promjenit prije nogo cdi .............  ali da ne kupujes platinumsku ako nije u svjecici problem ides do lea pitas ga jednu svjecicu da ti posudi i probas dali je u svjecici problem tako bi ja prvo svjecicu i onda drugo

seba:

--- Citat: franklin_sr - 20 Studeni, 2009, 13:40:16 ---znam ja koja je najbolja svjećica za moj motor, ali to nije bilo moje pitanje...pa molim ako bi netko htio diskutirati o ovome mom problemu neka onda piše o tome ... :frajer:

--- Kraj citata ---
problem ti je 99% u svjecici ili karbu
moguce da je i karb jer je hladnije pa ga mroas malo postelat jos,ali moguce da i do svjecice

DvdAerox:

--- Citat: franklin_sr - 20 Studeni, 2009, 13:23:58 ---i šta ću sa običnom od 15kn, ić điri bacit je u smeće...tosu svjećice za apn i automatik.. ;D

--- Kraj citata ---

dada, tako gledajuci onda, sta ce ti platinasta na kitu od 100 eurica?  :laughing9:

probaj kao sta su ti rekli ili budi najpametniji i kupi novu platinastu pa ustanovi da ti zapravo problem nije svijecica..

franklin_sr:
ok...i mislio sam da je svijećica ok, ali pitao sam zato jer mi se neda kupovat bezvez ako nije to, ali i de nemojte molim vas pričat gluposti i šta ako kit dođe 100 eura molim te, neka dode i pet kuna, za tuning je bitno imati nešto u glavi što se zove znanje a samo pare,ok to je najlakše...naslušao sam se takvih gluposti dosta...kao što su e kupio sam malossi kit 75cc, i onaj leo vince tt e ide 130  ;D ...e ali dobro dosta neda mi se prepirat bezveze... sve pet... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju