Tehnički kutak > Tuning skutera

pitanje u vezi svjećice...

<< < (3/4) > >>

benelli:

--- Citat: franklin_sr - 20 Studeni, 2009, 14:08:04 ---ok...i mislio sam da je svijećica ok, ali pitao sam zato jer mi se neda kupovat bezvez ako nije to, ali i de nemojte molim vas pričat gluposti i šta ako kit dođe 100 eura molim te, neka dode i pet kuna, za tuning je bitno imati nešto u glavi što se zove znanje a samo pare,ok to je najlakše...naslušao sam se takvih gluposti dosta...kao što su e kupio sam malossi kit 75cc, i onaj leo vince tt e ide 130  ;D ...e ali dobro dosta neda mi se prepirat bezveze... sve pet... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma dobro ja ti nisam reko da ti neznaš koja svjecica ide na tvoj skuter bez uvrede :headbang: ja sam samo reko da se tako meni desilo i da je bila u pitanju svječica mozes pitat kikia on ce ti rec,pa sam zato reko jer znam da platinska kosta oko 60-70 kn pa da ne kupujes bez veze nađeš negdje obicnu i probas a sta se tice sporta 75cc i tt-a misim to su gluposti i takvih gluposti nažalos čut češ sve više

ja bi ovako najprije bi svjecicu probao promjenit jer mislim da je u tome problem jer je tako nekako i meni bilo onda karb pogledao i nakraju bi struju provjeravao

i to bi bilo to od mene pa nek drugi kazu sta misle

franklin_sr:
ma znam skužio sam ja tebe šta ti misliš reć...znam evo sad sam kupio novu iridiumku nkg, i stavio i to je to leti :headbang:....pozdrav....i neka se nitko ne u vrijedi ako sam nešto krivo napisao...pa ono ja sam postavio pitanje samo da budem siguniji još, ali tusu pićele pa tiimaš kit od 100 e...što je također glupo...mogu imat i serijski cilindar pa šta...jer i on se može preradit......zato molim vas ne pišite gluposti... :icon_thumright:...
ae stay tuned.. ;D

seba:
sve to stoji sta si rekao ali nemora bit u svim slucajvima da je skuplja i kvalitetnije bolje
npr. ja sam imao dr.evo 70 kit koji je u rangu sa tvojim sportom i kupio sam za to ngk br 10eix svjecicu(iridijumka) i skuter je sa njom trokirao,ja sam mislio da ne moze bit do svjecice posto je onda ajmo rec super za taj kit,jos i predobra... i tako ja stelam karb ali sa svakom diznom isto dela(trokira) i stavim ja iz fore super bosnu i skuter sa njom normalno radi..nakraju sam kupio ngk9 i radilo je super i nkg9 je sasvim dovoljna za base kit

Crazy Kuree:
Ti izmišljaš, na takvome setupu nebi primjetio razliku ni da imaš svjećicu od 5000 kn, za taj setup tvoj je i više nego odlična B9EG ona je oko 60 kn i ima tanku elektrodu a i ništa ne fali običnoj NGK svjećici

DvdAerox:

--- Citat: franklin_sr - 20 Studeni, 2009, 14:08:04 ---ok...i mislio sam da je svijećica ok, ali pitao sam zato jer mi se neda kupovat bezvez ako nije to, ali i de nemojte molim vas pričat gluposti i šta ako kit dođe 100 eura molim te, neka dode i pet kuna, za tuning je bitno imati nešto u glavi što se zove znanje a samo pare,ok to je najlakše...naslušao sam se takvih gluposti dosta...kao što su e kupio sam malossi kit 75cc, i onaj leo vince tt e ide 130  ;D ...e ali dobro dosta neda mi se prepirat bezveze... sve pet... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa zasto onda postavljas pitanja, ako si tolko siguran i imas nesto u glavi zasto pitas nas, mogao si odmah kupit novu svjecu vec kada si se kilometrima vozio s platinastom (a i da nije bio problem u svijeci, mogao si ju imat za rezervu) btw. i kakve veze ima znanje tuniranja masine sa tim fiktivnim postojanjem malossija 75 cc i slicna sranja, lol bas je znanje znat da takva tg za scooter ne postoji, da...

@kuree, ma pusti dijete neka trosi na svjece, ipak on ima znanja a mi jos uvjek mislimo da ce nam skuter sa malossi 75 i tt om razvuc 130  ;D, mislim, mi neznamo niti gdje se svjecica serafi ccc.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju