Ostalo > Foto, video, music...
Preporuka filma
stunt_master:
--- Citat: danyq7 - 19 Listopad, 2011, 23:55:43 ---Imam za preporučit film The Next Three days.
Meni je jedan od najboljih filmova koje sam gledo. Ima dosta akcije i cijelo vrijeme je napeta radnja, a odlično u svemu tome je što je realno prikazano. Znači nema onog da jedan lik ubije 100 negativca s jednim pištoljem.
Druga preporuka je film I Am Legend. To je akcijski/apokalipsa film. Sviđa mi se kako je grad prikazan u vrijeme poslje virusa koji je poharao cijelu zemlju, a i inače volim za zabavu pogledat neki film sa zombijima/mutiranim ljudima. Ima par nategnutih dijelova, ali za zabavu je odličan film.
--- Kraj citata ---
Drugi nisam gledao ali The Next Three Days svakako preporucujem,jedan od boljih :icon_thumright:
Nix666:
upravo pogledal Next three days i stvarno je prepredobar
samo, nisam skužio ovo s gumbom na kraju :icon_scratch:
danyq7:
--- Citat: Nix666 - 20 Listopad, 2011, 17:49:17 ---upravo pogledal Next three days i stvarno je prepredobar
samo, nisam skužio ovo s gumbom na kraju :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Kolko sam ja shvatio to bi trebalo dokazat da ona ipak nije počinila ubojstvo. Točnije da se ubojica sudarila s njom i otkinula joj gumb kao što je ona rekla policiji.
stunt_master:
--- Citat: danyq7 - 20 Listopad, 2011, 20:25:52 ---
Kolko sam ja shvatio to bi trebalo dokazat da ona ipak nije počinila ubojstvo. Točnije da se ubojica sudarila s njom i otkinula joj gumb kao što je ona rekla policiji.
--- Kraj citata ---
da, kako to nisi svatio, to je bas bilo logicno, i da su oni pronasli gumb,uvjerili bi se u to da je ona nevina
B.E.R.O.:
Pogledao ga sad!!!
Film odlican,duze vrijeme nisam gledao tako dobar film.
Moja preporuka!!
:icon_thumright:
:notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju