Ostalo > Foto, video, music...

Preporuka filma

<< < (63/168) > >>

dino895:
Trebam jednu malu pomoć...

Prije su na tv-u bile neke serije na njemačkom jeziku...ugl,o nekakvom tuningu automobila gdje više ljudi sudjuluje i tunira automobile...ali se ne sjećam kako se zove ta serija...ili su to možda bile nekakve epizode.
Ako neko zna na što mislim neka mi da link da vidimo jel to to ili samo ime,bilo što samo da vidim...

Znam da nije na pravilnom mjestu postavljeno tako da ako treba obrisat obrišite,jer mi se nije dalo otvarat temu za tu sitnicu.  :hello:

Reponja:

--- Citat: dino895 - 19 Listopad, 2011, 21:24:31 ---Trebam jednu malu pomoć...

Prije su na tv-u bile neke serije na njemačkom jeziku...ugl,o nekakvom tuningu automobila gdje više ljudi sudjuluje i tunira automobile...ali se ne sjećam kako se zove ta serija...ili su to možda bile nekakve epizode.
Ako neko zna na što mislim neka mi da link da vidimo jel to to ili samo ime,bilo što samo da vidim...

Znam da nije na pravilnom mjestu postavljeno tako da ako treba obrisat obrišite,jer mi se nije dalo otvarat temu za tu sitnicu.  :hello:

--- Kraj citata ---

Kreni sa "Pimp My Ride". Ako i nije točno ta emisija, isti vrit ti je.
Imaš u više varijanti, na više jezika, ali bazično sve je to isto.

azriel*09:
...nemam film za preporucit,al imam film za NE preporucit-sanctum...meni je katastrofalan... :dontknow:

dino895:
Tnx  reponja  :icon_thumright:

danyq7:
Imam za preporučit film The Next Three days.
Meni je jedan od najboljih filmova koje sam gledo. Ima dosta akcije i cijelo vrijeme je napeta radnja, a odlično u svemu tome je što je realno prikazano. Znači nema onog da jedan lik ubije 100 negativca s jednim pištoljem.

Druga preporuka je film I Am Legend. To je akcijski/apokalipsa film. Sviđa mi se kako je grad prikazan u vrijeme poslje virusa koji je poharao cijelu zemlju, a i inače volim za zabavu pogledat neki film sa zombijima/mutiranim ljudima. Ima par nategnutih dijelova, ali za zabavu je odličan film.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju