Općenito > Generalno o skuterima

Muči me jedan pojam...

<< < (5/9) > >>

dhorvat:

--- Citat: wonderkid - 19 Studeni, 2009, 19:16:20 ---pa tako je,to misli,trening mi za 40 minuta,znaci za 20 min krecem  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Si siguran da buš stugo sa roxom za 20 minuta? Meni inače treba pola sata pešice  :binkybaby:

I pazi da ti ne razvrtava motor  :icon_thumright: :notworthy:

wonderkid:

--- Citat: dhorvat - 19 Studeni, 2009, 19:17:58 ---Si siguran da buš stugo sa roxom za 20 minuta? Meni inače treba pola sata pešice  :binkybaby:

I pazi da ti ne razvrtava motor  :icon_thumright: :notworthy:

--- Kraj citata ---
ma imam cijelu kutiju alata sa sobom u "gepeku" za slucaj da nesto iskoci bez mojeg pitanja,dns namontirao nogaru,tj ja i fico napravili nekakav homemade sipku onu koja drzi nogaru i izvadili distancer jer nije mogo stajat na nogari dok je bio distancer
Btw moj motor ne rarazvrtava,vise prevrtava  :laughing7: :laughing7:

giannelli:

--- Citat: luna500rr - 19 Studeni, 2009, 17:24:08 ---Mislim da bi razvrtavanje bilo vrjeme kad zavrsi prjenos i motor nastavi ubrzavat kao da ima manualni mjenjac...
Kod piaggia se tesko uoci, kod minareli lc, se teze primjeti, kod minarelli ac se jasno cuje i osjeti, kod lune se cuje od 50km/h a kod pede od 30km/h :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
to je obicna rupa u prijenosu, ja sam vozio neos-a starij tip nikad mjenjani federi samo tu i tamo valjcici ima preko 20000km, jos kratki gas vozio sam se i smijao kakav je motor.  :laughing7:

das gas do kraja prevrtava do 30, znaci ulazi u visoke okretaje, onda od 30 do 40 ima tu rupu gdje bi ljuzdi rekli da nemoze razvrtit (znaci uc u okretaje da popone remen) i onda nabire malo malo malo pomalo do 50 max 55 po ravnome, ali nizbrdo kad je manji otpor dei noesaja do 75.  :toothy12:

ja bi koristio taj pojam razvrtavanja za rupu u prijenosu, tj da je uzrok rupi nedovoljno razvrtavanje? ne znam, ali ne koristim ga.  :dontknow:

aeroxtuning:
Još nisam čuo taj pojam,ali kontam kao razvrtiti nešto,kao rastegnuti do krajnjoj granica,ja jo tako kontam :)

grbi128:
kad kazes nemoze razvrtit,to ti je kao nemoze doc do ''pravih'' okretaja...bar ja tako mislim  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju