Općenito > Generalno o skuterima

Muči me jedan pojam...

<< < (4/9) > >>

dhorvat:

--- Citat: wonderkid - 19 Studeni, 2009, 19:01:25 ---ja tako ficeka shvacam kad on to govori jer znam kaj mu motor kaka s kevlarom

--- Kraj citata ---

drugim riječima to znači da ga jedino ti kužiš  :toothy12: :laughing1: :laughing1:

dhorvat:

--- Citat: PROOF - 19 Studeni, 2009, 19:03:03 ---pa kad prijenos dode  do max omjera i onda se mao dignu jos okretaji...ili sam ja krivo skuzio kaj je napisal :D

--- Kraj citata ---

To se zove kraj getribe o čemu ti pričaš. Makar bi bilo bolje da se zove kraj variranja  :laughing7:

wonderkid:

--- Citat: dhorvat - 19 Studeni, 2009, 19:03:26 ---drugim riječima to znači da ga jedino ti kužiš  :toothy12: :laughing1: :laughing1:

--- Kraj citata ---
ja i on smo majstori sranja govana a ne majstori slaganja motora,to on zeli reci,znaci da da gas i mora pricekat da se dignu okretaji i kad se dignu onda nakon nekoliko sekundi onda potegne dobro i kad pusti gas i opet nafrlji gas remen kao da mu potone i opet treba rac vremena da se dignu okretaji i ubrzava onda ko krepana kokos dok se ne dignu okretaji,to on sigurno misli pod razvrtavanje  :laughing7: :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: wonderkid - 19 Studeni, 2009, 19:11:41 ---ja i on smo majstori sranja govana a ne majstori slaganja motora,to on zeli reci,znaci da da gas i mora pricekat da se dignu okretaji i kad se dignu onda nakon nekoliko sekundi onda potegne dobro i kad pusti gas i opet nafrlji gas remen kao da mu potone i opet treba rac vremena da se dignu okretaji i ubrzava onda ko krepana kokos dok se ne dignu okretaji,to on sigurno misli pod razvrtavanje  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Eto. Sad se konačno kužimo  :laughing7:  Razvrtavanje je onda definitivno kriva riječ u ovom slučaju a nama ovde treba izraz ne diže okretaje   :icon_thumright:  Odi na trening!  :boxing:

wonderkid:
pa tako je,to misli,trening mi za 40 minuta,znaci za 20 min krecem  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju