Općenito > Generalno o skuterima

Fabrizi 210ccm za sp-a

<< < (4/6) > >>

Pupo:

--- Citat: D.A.N.C.E.K. - 28 Studeni, 2009, 11:33:31 ---kit,radilica,auspuh...oko 1800eura  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Mislim da je to bilo retoričko pitanje  :toothy12:

DvdAerox:
Bas sam sada gledao site od fabrizija i vidim ima 2 cilindra, oba su prodana u kompletu sa radilicom i spuljom, jedan ima direktno usis na cilindru  :), drugi je normalni cilindar, ali za konje kolko sam vidio pise da ih "vadi" 33 skoro, a krajna je negdi oko 170...

J.U.R.C.A:

--- Citat: DvdAerox - 01 Prosinac, 2009, 22:05:55 ---Bas sam sada gledao site od fabrizija i vidim ima 2 cilindra, oba su prodana u kompletu sa radilicom i spuljom, jedan ima direktno usis na cilindru  :), drugi je normalni cilindar, ali za konje kolko sam vidio pise da ih "vadi" 33 skoro, a krajna je negdi oko 170...

--- Kraj citata ---
ovaj sa usisom na cilindru je fake pogreska nekakava!

ne postoji fabrizzi sa usisom na cilindru!

vktr:

--- Citat: J.U.R.C.A - 01 Prosinac, 2009, 23:48:32 ---ovaj sa usisom na cilindru je fake pogreska nekakava!

ne postoji fabrizzi sa usisom na cilindru!

--- Kraj citata ---
???
NUOVO KIT GILERA RUNNER 125-180CC    
gruppo termico per gilera runner 2T 210cc aspirazione lamellare al cilindro,diametro 68,corsa 57,in alluminio con riporto in nikel,il gruppo termico viene venduto completo di albero motore e marmitta specifica

ivanm:
neznam dal budu s tim dobili kaj performansi, uglavnom dobro zakomplicirano..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju