Ovako stavio sam Tecnigas Next - R ,Stage 6 top preformance remen,i rolnice sam bio kupio 5 grama i 4.5 grama.stavio sam to sve lijepo i probam prvo sa serijskim rolnicama ,motor ide ono ali opet se vuce ..stavim ja 5 grama stage 6 motor opet na startu se vuce ,stavim 4.5 rolnice motor ide mal bolje ali opet je start uzasan ,prije toga sam stavio zelen oprugice na kvacilo i fata oko 6.500 ....neznam te zelene ja mislim da su polini ...stavim ja od malosija onda 4 grama ,motor ide ono i bolje starta ali opet nije to to ...i nakraju ja uzmem rolne 3 grama i stavim,motor na startu jednostavno cupa ...do 60 navuce strahovito brzo i skoro da nema rupe u ubrzanju na pocetku...vrti se na neki 10800 obrtaja na ful gasu ide 83 sto je sasvim ok sa ovako lakim rolnicama ...ali jbg ak stavim teze odma mi nece da starta ali je krajnja ok !? ako mi neko moze pomoc i reci sta je problem bilo bi super,posto kod drugih kad sam cito na forumu i na 4.5 rolnicama motor ide i starta super al kod mene nece,samo trzne na startu ono jedno pola metra i onda polako krene jedno 5-7 metara ono jedva ide i onda krene kako treba ??nebi trebalo da su tako lagane rolnice idu ali jedino tako starta kako treba ...stimo sam karb ,kako god postelam nece da starta sa tezim rolnicama,,,,filter cistio,,,karb isto....neznam ,,eto hvala unaprijed na pomoci!