Općenito > Propisi
kako napisat zalbu za navedeni prekrsaj?
giannelli:
--- Citat: cameosb - 18 Studeni, 2009, 21:50:55 ---našao sam čovjeka koji će mi napisati pa se strpi dan dva
kopirat cu ti ovdje da vidis
--- Kraj citata ---
ja bio iso cisto informativno kod odvjetnice jedne i upoznam je sa slucajem i govori ona ''bla bla 750kn pisanje zalbe bla bla ako prodje jos 500 bla bla izgledi su mali za smilovanej kazne bla bla sudski troskovi''.. sinko e.. ovako sam sam napisao, malo proguglao vidio kako izgledaju zalbe za npr brzu voznju i to i sam napisao.. ako nista produzio sam rok placanja na 2-3mjeseca, sad neam pojma kako to dalje ide, ne znam budem vidio..
munja:
--- Citat: giannelli - 16 Studeni, 2009, 22:34:26 ---nisam vozio po cesti u suprotnom nego po trotoaru brzinom pjesaka. :toothy3:
gdje svi inace voze, tuda ljudi prolaze s motorima koji zive u tim zgradama itd itd i bas mene je morao uhvatit, i jos me usmeno opomenuo.
pa zalio bi se na oboje, pa da me sudkinja za prometne prekrsaje saslusa, ugl zanima me kako izgleda primjerak zalbe nisam to nikad radio i nebi neke nebuloze tamo pisao pa da mi ne prime.. ili da odem kod odvjetnika da mi on sastavi?
--- Kraj citata ---
to onda nije suprotan smijer nego trotuar i kazna za to je 300kn žali se na to pandursko smeće
Rossi:
lijepa bosna.......prodji kroz 20 crveni.....vozi 10 ulica jednosmjenih ....ako te i ufate...lijepo kazes mozemol se dog ...policajac uzme da ti pise kao nalog...i da ti da mu pridrzis kapu njegovu i kaze ti stavi koliko imas u kapu i ostavi je na auto ....i lagano ti da papir iz bloka nekakvog na kojem pise ajde produzi :D i ti samo sjedes i ajmo dalje hehe :) naravno to pali kod 70% policajaca onih 30% nece uzet nikakve pare....
giannelli:
--- Citat: munja - 21 Studeni, 2009, 08:20:43 ---
to onda nije suprotan smijer nego trotuar i kazna za to je 300kn žali se na to pandursko smeće
--- Kraj citata ---
e hvala na informacij. :icon_thumright:
mario_f15:
--- Citat: Rossi - 21 Studeni, 2009, 10:53:50 ---lijepa bosna.......prodji kroz 20 crveni.....vozi 10 ulica jednosmjenih ....ako te i ufate...lijepo kazes mozemol se dog ...policajac uzme da ti pise kao nalog...i da ti da mu pridrzis kapu njegovu i kaze ti stavi koliko imas u kapu i ostavi je na auto ....i lagano ti da papir iz bloka nekakvog na kojem pise ajde produzi :D i ti samo sjedes i ajmo dalje hehe :) naravno to pali kod 70% policajaca onih 30% nece uzet nikakve pare....
--- Kraj citata ---
al i oni se sada pogospodili....nije to vise neka sića,,,,,još malo pa i kaznu možeš platit..... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
:icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju