Općenito > Propisi

kako napisat zalbu za navedeni prekrsaj?

(1/3) > >>

giannelli:
danas sam dobio 3000kn kazne, 2000kn za voznju suprotnim smjerom i 1000kn za kacigu i zabrana voznje skutera u vremenskom periodu od 3mjeseca.

zalio bi se na to da sam kao prvo imao kacigu kada me zaustavio taj dan i da bih htjeo da me sud saslusa jer nemam ovo odakle platit niti namjeravam.
trebao bi mi kao neki primjer kako izgleda zalba za navedeni prekrsaj, kome to saljem? prometnoj policij u dubrovniku ili kome?

pri tome mi jos idiot od policajca reko da ako me JOS JEDNOM vidi da ce mi prijavu poslat, no skuter je od firme i nisam nakon tog dogadaja nikad vise prosao tom jednosmjernom ulicom, eto kolika su to g#vn# od ljudi.  :angry7:

i zanima me dal nakon opomene koju sam vec dobio za prvi prekrsaj postoji nada da mi se oprosti ovo tipa sudskim ukorom ili kako to vec ide..

ChRiStIaN:
vozis u krivom smjeru i jos bi se zalio??? loool imas srece da si ziv i da nekog ti nisi pukupio!

ovo za kacigu se zali al ovo zaboravi!

giannelli:
nisam vozio po cesti u suprotnom nego po trotoaru brzinom pjesaka.  :toothy3:
gdje svi inace voze, tuda ljudi prolaze s motorima koji zive u tim zgradama itd itd i bas mene je morao uhvatit, i jos me usmeno opomenuo.

pa zalio bi se na oboje, pa da me sudkinja za prometne prekrsaje saslusa, ugl zanima me kako izgleda primjerak zalbe nisam to nikad radio i nebi neke nebuloze tamo pisao pa da mi ne prime.. ili da odem kod odvjetnika da mi on sastavi?

cameosb:
dobio sam i ja danas 3000 za prolazak kroz stop i izazivanje prometne
i mene zanima kako napisati,neki primjer jer nemam odakle platit kad ležim u krevetu i ne radim

cameosb:
našao sam čovjeka koji će mi napisati pa se strpi dan dva
kopirat cu ti ovdje da vidis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju