Tehnički kutak > Tehnička pitanja
zveketanje vodena pumpa vx?
sven_vx:
--- Citat: Crni91 - 16 Studeni, 2009, 13:24:10 ---odvidaj ga
--- Kraj citata ---
necu nista skidat dok netko ne napise konkrektan odgovor...jer ovo odvidaj ga mi nista ne znaci...to znam i ja da treba odvidat,ali npr da idem odvidat pa mi preskoci navoj jer je prejako stegnuto pa sam uj#bo stvar...
Crni91:
a dobro.netko drugi ce ti odgovorit odvidaj ga u suprotnom smjeru od onoga u kojem se vrti :D kad san ja svoju polira samo san odvida taj kao "ventilator" i to je to
sven_vx:
--- Citat: Crni91 - 16 Studeni, 2009, 13:45:46 ---a dobro.netko drugi ce ti odgovorit odvidaj ga u suprotnom smjeru od onoga u kojem se vrti :D kad san ja svoju polira samo san odvida taj kao "ventilator" i to je to
--- Kraj citata ---
jer mi je unutra neka kuglica koja lupka... :angry7:
zipst:
neces ga odvidat 100%, mos ga samo polomit :toothy3: :toothy12:, pricam iz vlastitog iskustva :toothy11:, moze se odvidat ako imas plasticni impeler, na ovoj tvojoj osovini nemas cak ni navoj, tako da mos komodno odustat ot takvih akcija, ne gine ti nova vodena kako god okrenes
ogrosic:
Nisam bas ziher da ti komadici krede lupkaju tranu, meni se isto desilo to dok sam to vracao da je nesto pocelo lupkat u leru lakse a dok dajem gas se ubrzava. I jos nisam skuzi kaj je, a isto sam polirao taj vrag. Jos mi lupka i nemam vise zivaca to skidat cekam da Jurca dode po motor i da vidimo kaj je, tak da motor stoji vec mjesec dana.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju