Tehnički kutak > Tehnička pitanja

zveketanje vodena pumpa vx?

<< < (3/3)

zipst:
pouka price: polirajte vodene koje se mogu rastavit da se moze prominit lezaj :toothy12: :toothy12: :toothy12:

sven_vx:

--- Citat: zipst - 16 Studeni, 2009, 14:05:00 ---pouka price: polirajte vodene koje se mogu rastavit da se moze prominit lezaj :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
vodena je nova stavljena prije cca 2000km max...ajde ogrosic javi kaj je bilo kad saznas...ja sam sad rastavio i ocistio pa cu vidjet dali ce i dalje lupkat...ostavio sam ga da radi nekih 10min i sve je super...

ogrosic:
Mozda samo nisi dobro namjestio one pipke u rupe, ma ja sam lud, vec sam tri puta to skidao i odzracivao i nemam vise volje jer sam je***no nervozan radi toga i mogu samo nesto sjebat.

sven_vx:

--- Citat: ogrosic - 16 Studeni, 2009, 15:09:20 ---Mozda samo nisi dobro namjestio one pipke u rupe, ma ja sam lud, vec sam tri puta to skidao i odzracivao i nemam vise volje jer sam je***no nervozan radi toga i mogu samo nesto sjebat.

--- Kraj citata ---
ti si jos dobar tri puta...ja tri puta u danu odzracivam i opet sere...da nisam dobro stavio one pipke nebi ju uopce mogao zasarafiti...

sven_vx:
problem rijesen...moze lock  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju