Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner - slaba krajnja brzina

<< < (23/29) > >>

salej600:
Uh što lažu ti vaši satovi

runner89:
hvala na odgovoru

i kolika ti je sad potrošnja kad staviš sve to? valjda ne troši previše  :icon_biggrin:

@salej600
pa sigurno malo lažu... al ne vjerujem da je to puno... jer znam kad vozim skuterom 80 uvijek stižem aute koji po toj dionici voze otprilike 70... znam kad ja idem autom.
znači ako mi runner pokazuje recimo 87 km/h ne vjerujem da laže više od 10 km/h ;)

repyzdcro:
Laže cca. realnih 8 km/h. Nije u tome stvar, kada se radi usporedba izmedu recimo 2 Runnera nema veze koliko lazu nego koji je brzi. :D
Potrošnja mi se nije pretjerano digla, sa punim rezervoarom prijeđem cca. 120 kilometara. Uvijek mozes staviti manju ili vecu diznu.

salej600:
runner89
ma to je ok, ali ono serijala sa spuhom 97. Toliko jedva da idu naturpijani sa base kitom. Mislim na realnu brzinu a ne po satu

repyzdcro:

--- Citat: salej600 - 17 Srpanj, 2010, 21:48:08 ---runner89
ma to je ok, ali ono serijala sa spuhom 97. Toliko jedva da idu naturpijani sa base kitom. Mislim na realnu brzinu a ne po satu

--- Kraj citata ---

Gle, nervozu mi dizu tipovi poput tebe, nista ne vjeruju i onda samo seru protiv toga svega. Skuter mi ide uvijek, ali uvijek po ravnome 95 po satu. I sada, ako krade nekih 8, to je realnih 87 km/h. A po nizbrdici sam znao ici 106 najvise i uzmi koliko krade pa ces vidjeti da je to 98 km/h. On mi se obratio sa brzinom kojom mu skuter pokazuje, a ne GPS ili auto pokraj njega. Ja nisam ni mislio da je tih 95 km/h realnih... Pozdrav :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju