Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner - slaba krajnja brzina
ive_91:
jbt. ja nekuzim po ovom videu je moj serijala runner sa postimanim fergom, 14000 km, zx-om koji je bio malo ubijen i red spongeom.. laksim rolicama i tvrđim pederima kumplunga okidao bolje nego 70ccm kit.. jbt. pa meni je po cukici zakucaval na 95 i tak je iso i po ravnom i u jarak i svikam dok nije nakon 1000 km radilica se razrokala.. :D
jel ti isao tako isto i prije busenja specijale.
mara_046:
nisam cito cijelu temu ali te rolice 7.2 su ti preteske i razvrti se kad je skuter na nogarama a ovako nece...
dj_stewo:
ista max speed je bila prije kita.... što se rolica tiče... kada stavim lakše onda samo se dere i još sporije ubrzava....
runner89:
pozdrav ljudi!
nisam baš neki stručnjak za skutere pa sam se zato i prijavio da pitam..
ovako, imam gileru runnera, 50 cc, 2008. godina, skinute blokade. nemam s njim problema, dobro ide, na ravnom skoro 90 km/h ali mi nekako slabo vuče. nije opet katastrofalno ali bih volio da mi je malo življi ;D Možda se varam, ali kao da mi maaalo slabije vuče nego kad su mu skinute blokade... al kažem, možda mi se to samo čini.
dakle htio sam pitati da mi neko preporuči koji bi mu auspuh najbolje odgovarao, koje federe da uzmem, rolice, kvačilo i tako to u cilju poboljšanja ubrzanja i eventualno krajnje brzine...
bio bih zbilja zahvalan da mi netko odgovori :)
repyzdcro:
--- Citat: runner89 - 16 Srpanj, 2010, 19:44:26 ---pozdrav ljudi!
nisam baš neki stručnjak za skutere pa sam se zato i prijavio da pitam..
ovako, imam gileru runnera, 50 cc, 2008. godina, skinute blokade. nemam s njim problema, dobro ide, na ravnom skoro 90 km/h ali mi nekako slabo vuče. nije opet katastrofalno ali bih volio da mi je malo življi ;D Možda se varam, ali kao da mi maaalo slabije vuče nego kad su mu skinute blokade... al kažem, možda mi se to samo čini.
dakle htio sam pitati da mi neko preporuči koji bi mu auspuh najbolje odgovarao, koje federe da uzmem, rolice, kvačilo i tako to u cilju poboljšanja ubrzanja i eventualno krajnje brzine...
bio bih zbilja zahvalan da mi netko odgovori :)
--- Kraj citata ---
Prijatelju, ja na svojoj Gileri, isto godiste i kubikaza kao i tvoj imam Gianelli Reverse auspuh i ne moze biti bolji. Stavi mu rolice otprilike 4.3 i jači feder kvacila i gotova stvar. Vjerovatno ce drugi sa foruma sada imati drugo misljenje ali meni skuter do 97 km/h vuce prejebeno i to nitko ne moze opovrgnuti :D Pozdrav
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju