Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51

<< < (29/48) > >>

aprilia area 51:

--- Citat: Pupo - 06 Veljača, 2010, 19:26:48 ---Da se i ja malo javim vamo, ipak se tu neradi na bilo kakvom skuteru :) Bit će pila area, meni je žao što nemam vremena da svoju malo dotjeram u red da malo prodiše.

Što se tiče setupa, strava samo neznam jesi razmišljao da ćeš imat problema s pregrijavanjem i morat ćeš vjerojatno još negdje ugurat mali hladnjak ili nešto smislit! Ili se uvijek vozat nekom optimalnom brzinom i nestajat na semaforu  :toothy12:

@Roby Kad stavljaš slike sa Imagesforme, kopiraj si linkove koji ti stoje pokraj "FORUM KOD SA LINKOM" (to su one male sličice pa kad klikneš na njih otvori se velika) jer će ti tako postovi sa slikama bit uredniji!

@Kure Teško da Areu može due bacat na zadnji jer je preteška naprijed, i rezervar i kiler je naprijed + ima preko 100 kila skuter!

@Doritos Kad stiže bočna nogara? I kad ti planiraš počet radit na svojoj i stavit neki projekat? :)

@ostali Ajde nemojte toliko spamat, sad sam malo očistio al pevaljke i slične stvari neću više tolerirat u projektima i garaži!

--- Kraj citata ---

ej pupo...sta mislis oce biti dovoljno ako samo uzmem svoj hladnjak i stavim ga naprijed tamo iznad svjetla i izrezem masku... :icon_scratch:

Crazy Kuree:
kupi stage6 pumpu piše 40% bolje hlađenje ja je imam i nemam problema sa pregrijavanjem, iako nebi reko da 40% bolje hladi, al oversize je onaj propeler za vodu kao i rupe na vodenoj. Ukoliko i tad budeš imo problema a ne vjerujem, onda još jedan hladnjak ćeš morat

aprilia area 51:
e vidis nisma se toga ni sjetio...al sve jedno cu stavit tamo naprijed hladnjak puno bolje ce hladit kad zrak ide direkt u njega nek kad je tamo dole u negdje u pm...

Pupo:

--- Citat: aprilia area 51 - 07 Veljača, 2010, 19:51:51 ---e vidis nisma se toga ni sjetio...al sve jedno cu stavit tamo naprijed hladnjak puno bolje ce hladit kad zrak ide direkt u njega nek kad je tamo dole u negdje u pm...

--- Kraj citata ---

Mislim da nije problem u protoku već u malom hladnjaku jer možeš ti stavit tri pumpe da teraju al đabe ako stalno vrte vruću vodu u krug. Uglavnom Roby, probaj prije neg što budeš počeo rezat po skuteru, probaj vozit sa standardnim hladnjakom (samo pazi kad budeš stavljo antifriz da nenapraviš pregusto jer sam bio tako ja pa mi se i serijala grijala :D) a onda ako nebude išlo, nepreostaje ti ništa nego stavit još jedan hladnjak ili taj odozdola gore u masku!

Inače, vidio sam na netu, lik je nabavio masku s bubrezima od SR-a i iz nje je izrezao te bubrebe il tange kak igor.sb kaže i ugradio na areu u onu prozirnu masku naprijed, pokito i solidno izgleda!

aprilia area 51:

--- Citat: Pupo - 07 Veljača, 2010, 20:17:57 ---Mislim da nije problem u protoku već u malom hladnjaku jer možeš ti stavit tri pumpe da teraju al đabe ako stalno vrte vruću vodu u krug. Uglavnom Roby, probaj prije neg što budeš počeo rezat po skuteru, probaj vozit sa standardnim hladnjakom (samo pazi kad budeš stavljo antifriz da nenapraviš pregusto jer sam bio tako ja pa mi se i serijala grijala :D) a onda ako nebude išlo, nepreostaje ti ništa nego stavit još jedan hladnjak ili taj odozdola gore u masku!

Inače, vidio sam na netu, lik je nabavio masku s bubrezima od SR-a i iz nje je izrezao te bubrebe il tange kak igor.sb kaže i ugradio na areu u onu prozirnu masku naprijed, pokito i solidno izgleda!

--- Kraj citata ---

pa da to i ja mislim...nekak preradit masku prednju...i onda tamo gore kod te maske stavt svoj seriski hladnjak...prvo cu probat sa seriskim tak kak je...pa ak neide onda cu izrezat prednju masku i stavit ga tako gore...pa ak opet nebude onda cu uzet neki veci hladnjak i stavit...

e to da stavim 2 hladnjaka kako to izvest ?

mislim kako napraviti crjeva za dva hladnjaka ?

ajd ak znas di je ta area sto kazes s prednom maskom od srke posalji mi link ili nesto da vidim....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju