Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 70 SP 54 Žuta Zver

<< < (2/15) > >>

gokiSP:
dobar je samo ovi retrovizori tako bodu u oci  ;D btw na kojem karbu sad vozis

Ghoul:

--- Citat: gokiSP - 13 Studeni, 2009, 15:19:16 ---dobar je samo ovi retrovizori tako bodu u oci  ;D btw na kojem karbu sad vozis

--- Kraj citata ---

pa i to je u planu za promjenu jer mi je na ovom desno otpalo ono staklo, a na lijevom sam stavil 2 vezice da ga drze! LOL

sad vozim na serijskom 17,5 koji i nije neka sreca vise...čok zajebava! i svaki put dok ga upalim, bez obzira dal je zagrijan il ne, on upali čok na minutu bar i onda se gusi i mora se s malim gasom u leru vozit! i onda nakon par sekundi voznje, sve normalno, radi ko urica! al mi se neda popravljat to jer cu stavit novi tak da...

Antares:
Sviđa mi se projekt.

Kaj fali retrovizorima? :) Ja bi takve na svog.

gokiSP:
mrzim taj 17.5 phva ja ga nebi vozio ni na serijali  :)  a retrovizori i to jos na starom runneru  :'(

Ghoul:

--- Citat: gokiSP - 13 Studeni, 2009, 16:37:22 ---mrzim taj 17.5 phva ja ga nebi vozio ni na serijali  :)  a retrovizori i to jos na starom runneru  :'(

--- Kraj citata ---

ma uzas je karb! najgore od svega su mu igla i el. čok! igla je tupa i debela i ful je tesko idealno nastelat smjesu u ranom srednjem podrucju otvorenosti! uvijek jebe tam na pocetku otvaranja gasa pa malo zaprdi iz auspuha jer mora bit velka dizna da na full gasu uopce smjesa moze prolazit pokraj te igletine!
a automatski čok sam vec 4 puta cistio, skoro svake sezone, jer se na neku foru elektricna dizna uspije zacvikat jer pjesak dodje na nju!   :drunken_smilie:

a retrovizori su mi nepohodni! probal sam se vozit bez njih i em kaj skuter ruzno izgleda, jako mi je nepregledno jer se za svaku glupost moram okretat!!
ic ce oni neki carbon look gore il tak nesto...uvijek prvo pare idu na performanse, a onda tek na izgled! :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju