Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 70 SP 54 Žuta Zver
R@kija:
--- Citat: J.U.R.C.A - 26 Siječanj, 2010, 12:01:41 ---ccc
to se ne radi tako napamet!
greska vecine ljudi koji me ispituju o preradi cilindra!
--- Kraj citata ---
ma gle..niti mi se neda računat one mjere i to nit ne kuzim..ja sam to od oka proširio i ispoliro..ak bude dobro ok ak ne opet ok..nije me nista kostalo...
doritos:
--- Citat: J.U.R.C.A - 26 Siječanj, 2010, 11:33:49 ---realno nekih 12.5 konja , 13! obzirom na geometriju glave ali vjerujem da bi trebao biti jaci od duo plusa!!
budes mi javio rezultate!
--- Kraj citata ---
...ja sam si neki dan solo poceo malossi sport turpijati i jako dobro mi dodje ovakvi projekti poput tvog uradka jurce :icon_thumright:.. pa malo po malo...mislim da cu moc izvuc bar 12ks sa set up-om : dellorto 19, evo usis,spustena glava, yasuni c16 city malo jaci od narda,polini g3kuplung, polutke itd...
mex di ima malo bolja elektricna brusilica i biaxi jer sto imam je vec u k...??
R@kija:
--- Citat: doritos - 26 Siječanj, 2010, 12:09:51 ---...ja sam si neki dan solo poceo malossi sport turpijati i jako dobro mi dodje ovakvi projekti poput tvog uradka jurce :icon_thumright:.. pa malo po malo...mislim da cu moc izvuc bar 12ks sa set up-om : dellorto 19, evo usis,spustena glava, yasuni c16 city malo jaci od narda,polini g3kuplung, polutke itd...
mex di ima malo bolja elektricna brusilica i biaxi jer sto imam je vec u k...??
--- Kraj citata ---
ima u bauhausu ili maxu mora bit tam pravih...
ja imam zracni na kompresor samo nastavke trebam kupit jos...spotra cu do ibera probat...
ja cu probat sport taj,due klip,2 djelna glava,s6hpc,hebo usis,45,21,full prijenos i shot ak ga ne zamjenim..
doritos:
--- Citat: rakitje00 - 26 Siječanj, 2010, 12:12:42 ---ima u bauhausu ili maxu mora bit tam pravih...
ja imam zracni na kompresor samo nastavke trebam kupit jos...spotra cu do ibera probat...
ja cu probat sport taj,due klip,2 djelna glava,s6hpc,hebo usis,45,21,full prijenos i shot ak ga ne zamjenim..
--- Kraj citata ---
...hm, sta kaze jurce na nasu takvu preradu sporta... :icon_biggrin:...kaj bude bude...
mex koja lova otprilike to dojde biax i ostalo??
gokiSP:
proxxon oko 300kn biax i oko 200kn napajanje..bauhaus..imas i skupljih recimo dremel a imas i jeftinijij žnj marke
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju