Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio-gušenje i gašenje

<< < (3/5) > >>

giannelli:

--- Citat: libje - 13 Studeni, 2009, 13:05:51 ---piaggio liberty...2004.god, ima 7k km i stalno neki problemi.....prvo-pali samo s gasim...trokira ....gusi se a dobro je postalana smjesa i da ne spominjem 7.5l/100km iako je full serijala

--- Kraj citata ---
tak je isto bilo s libertiem u pizzerij kad sam dostavljao, 6mjeseci i duze nisam siguran nisu mjenjali svjecicu i bune se da im trokira skuter ovo ono, na prvom danu mi govori bivsi vozac ak pocne trokirat stani sa strane i drzi kocnicu i pun gas da on to ispuca  :laughing11:

moze bit da je svjecica dala svoje.. ak nije ona ocisti karb.

CoK:
Svjecica,el.cok...i mozda slavina goriva...to provjeri!

libje:

--- Citat: CoK - 13 Studeni, 2009, 15:14:57 ---Svjecica,el.cok...i mozda slavina goriva...to provjeri!

--- Kraj citata ---
svjećica mjenjana prije cca 250 km, čok moguće jer mi inače ne pali bez gasa pa može biti to. a slavina goriva?????jeli misliš na onaj dio na rezervoaru ili????

tuta125:
meni je jedno vrijeme isto tako bilo, ali otkad sam prčkao nesto po vijku za smjesu i vijku za ler vise nemam taj problem!
ali sad puno vise trosi.....

CoK:
Da mislim na tu na rezervaru...provjeri dali ti vuce gdje zrak(prirubnica,crijevo od airboxa do karba)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju