Tehnički kutak > Tuning skutera
piaggio-gušenje i gašenje
libje:
u poslijednje vrijeme, točnije od kad je zahladilo se pojavio novi problem :sad1: :sad1:
skut upalim, zagrijem i krenem....malo zatrokira prvih 50m i onda krene.....ali.....ako stanem npr. na semaforui on stoji u leru par sec...kad dodam gas da krenem samo se čuje ono kratko buuu (tiho) i ugasi se....
nakon toga ga verglam pola sata da ga upalim...ali nema šanse
šta to znači?=(
oki1983:
mozda cok,nisam siguran!
MaXoVaC:
mislim.....da nije postelana smjese......jer kad ti se ugasi....ne sagori ono gorivo u cilindru....i onda kad ga verglas...samo ubacuje jos goriva a ne sagorjeva.....ispravite me ako grijesim :toothy11:
libje:
--- Citat: oki1983 - 12 Studeni, 2009, 19:14:58 ---mozda cok,nisam siguran!
--- Kraj citata ---
može vrlo lako bit jer mi u zadnjih godinu dana nikad hladan nije upalio bez gasa....
--- Citat: MaXoVaC - 12 Studeni, 2009, 19:53:09 ---mislim.....da nije postelana smjese......jer kad ti se ugasi....ne sagori ono gorivo u cilindru....i onda kad ga verglas...samo ubacuje jos goriva a ne sagorjeva.....ispravite me ako grijesim :toothy11:
--- Kraj citata ---
ne znam,,,,jesam malo prčkao oko vijka za ler gas, ali boja svjećice je baš kako treba tako da.....
imali još nekih prijedloga rješenja?
MaXoVaC:
meni se skuter jedno vrijeme gasio zbog prljavog filtera vazduha....al je poslije toga palio iz treceg pokusaja.... :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju