Općenito > Propisi
Registracijska pločica na deklu skutera?
aeroxtuning:
Znate di meni stoji tablica?doma na katu,medju dijelovima,cajima ne stajem(ne samo ja nego niko).... Pogotovo mrzim kad mi nepismenjaci uglavnom iz Slavonije dolaze provodit zakon....ne vrijedjam nikoga osim njih koje sam upoznao i mogu samo reci da su totalno glupi ljudi i ne pada mi napamet stat domaćim cajima(koji to toleriraju uglavnom) a kamoli njima,dakle skuter i motor mi regani a tabele stoje doma ;) prvi i zadnji put sam popusio kaznu kad mi je tabela stajala na tvornickom undertailu od roxa,zakacena sa 2 nitne,vidljiva.... I naravno,niti jednu kaznu nisam platio,nije da izagravam lolu nestajanjem ali da nisu g#vn# i ja bi drukčije postupao jer u ovoj državi zakon ne postoji ;)
Ivan SP:
pa mislim da san otiša korak dalje tablica na deklu i još svjetlo napravim
cosa_wp:
--- Citat: crogenie - 15 Studeni, 2009, 01:15:29 ---Sere kvake... Neka ti pokaže u zakonu gdje to piše da mora bit na originalnom mjestu i na originalnom nosaču. Mora biti na vidljivom mjestu, ako oni nju ne vide na deklu (a vidi se) to je njihov problem. Lijepo se odeš žalit i to je to.
--- Kraj citata ---
a po tome je i moja propisno stavljena prem da je pod sicom ali kad ides iza mene jasno se vidi svaki broj i slovo znaci na vidljivom je mjestu u ostalom nisam to stavio da mi murija ne vidi tablicu nego radi sportskog izgleda motora!!!!!!!
cosa_wp:
--- Citat: aeroxtuning - 15 Studeni, 2009, 23:08:42 ---Znate di meni stoji tablica?doma na katu,medju dijelovima,cajima ne stajem(ne samo ja nego niko).... Pogotovo mrzim kad mi nepismenjaci uglavnom iz Slavonije dolaze provodit zakon....ne vrijedjam nikoga osim njih koje sam upoznao i mogu samo reci da su totalno glupi ljudi i ne pada mi napamet stat domaćim cajima(koji to toleriraju uglavnom) a kamoli njima,dakle skuter i motor mi regani a tabele stoje doma ;) prvi i zadnji put sam popusio kaznu kad mi je tabela stajala na tvornickom undertailu od roxa,zakacena sa 2 nitne,vidljiva.... I naravno,niti jednu kaznu nisam platio,nije da izagravam lolu nestajanjem ali da nisu g#vn# i ja bi drukčije postupao jer u ovoj državi zakon ne postoji ;)
--- Kraj citata ---
a čuj po tome zasto si registrirao uopce motor kad ti je registracija kod kuce a ionako ne stajes muriji!!!!!
mario_f15:
--- Citat: crogenie - 15 Studeni, 2009, 01:15:29 ---Sere kvake... Neka ti pokaže u zakonu gdje to piše da mora bit na originalnom mjestu i na originalnom nosaču. Mora biti na vidljivom mjestu, ako oni nju ne vide na deklu (a vidi se) to je njihov problem. Lijepo se odeš žalit i to je to.
--- Kraj citata ---
kolega ti nemozeš protiv njih....ako se budes svado s njima samo vise mozes nadrljat... :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju