Općenito > Propisi

Registracijska pločica na deklu skutera?

<< < (4/9) > >>

Nero:
u Splitu i Zadru koliko sam vidio skoro nitko ne nosi kacige... pa sad da li kod vas  pišu kazne ili jednostavno nema toliko policije?

duje87:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 14 Studeni, 2009, 12:33:07 ---tak sam i ja umalo dobio kaznu,provukao pojas ispod lijeve ruke pa me napali ko da idem iz pljacke banke

--- Kraj citata ---

mene isto napa budala da san sad veza pojas,ja kazen nisam.. kaze on jesi,ja kazen nisan i na krjau me izbacia iz auta i otvoria portapaka prikopa cilo auto,nije tia dat broj znacke,ma show..al bolje mi s ne bost s rogatin..iduci put gas pa nek prova zapisat broj tablice :toothy12:

Zeljac:
poa ljetu ti i nece dok ima turista a sada oce  :toothy3: ja sam se sa bratom vozio bez kacige i po plazi i svuda

Ivan SP:
duje nisan to zna ali on je tebi dužan broj značke dat   :angry7:

crogenie:

--- Citat: mario_f15 - 14 Studeni, 2009, 01:32:22 ---
koliko sam ja pitao policajca rekao je da tablica mora biti na svom orginalnom mjestu i na orginalnom nosacu. 
vecina njih ce te i pustit kad je tablica na deklu a imas i oni koji nece.... :toothy9:

--- Kraj citata ---
Sere kvake... Neka ti pokaže u zakonu gdje to piše da mora bit na originalnom mjestu i na originalnom nosaču. Mora biti na vidljivom mjestu, ako oni nju ne vide na deklu (a vidi se) to je njihov problem. Lijepo se odeš žalit i to je to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju