Općenito > Propisi
Registracijska pločica na deklu skutera?
mario_f15:
sve ovisi kaki je policajac....moj kolega je dobio kaznu sto nije imao original nosac za tablicu,,dakle tablica je bila na dobrom mjestu al nije bio original nosac ....
koliko sam ja pitao policajca rekao je da tablica mora biti na svom orginalnom mjestu i na orginalnom nosacu.
vecina njih ce te i pustit kad je tablica na deklu a imas i oni koji nece.... :toothy9:
kad sam isao sa vjekom86 na tehnicki regat skuter,reko mu je da tablica mora biti na vidljivom mjestu....i da nebi smjela biti na deklu...a sad
radomir.g:
Meni isto skoro zaustavili, pitaju kao sto tu stoju tablica? Ja reko slomio sam blatobran, pa sta cu sa njom?! :toothy9:
On kao aj dobro i pustio me...
mario_f15:
--- Citat: radomir.g - 14 Studeni, 2009, 01:35:32 ---Meni isto skoro zaustavili, pitaju kao sto tu stoju tablica? Ja reko slomio sam blatobran, pa sta cu sa njom?! :toothy9:
On kao aj dobro i pustio me...
--- Kraj citata ---
kod nekog ce proci.....a kod nekog ne,....jer imas murijaka koji bi svom bratu napiso kaznu..jbg
duje87:
po splitu se pocelo pisat kazne za nevezane kacige..1000kn ako nemas kacigu i 1000 ako je nisi veza :icon_thumright:
a i pocelu su pisat kazne CAK I AKO VEZES POJAS,evo ja taman sebi pisen zalbu..tragedija na sta je doslo
..::IVKULJA::..:
--- Citat: duje87 - 14 Studeni, 2009, 12:00:21 ---po splitu se pocelo pisat kazne za nevezane kacige..1000kn ako nemas kacigu i 1000 ako je nisi veza :icon_thumright:
a i pocelu su pisat kazne CAK I AKO VEZES POJAS,evo ja taman sebi pisen zalbu..tragedija na sta je doslo
--- Kraj citata ---
tak sam i ja umalo dobio kaznu,provukao pojas ispod lijeve ruke pa me napali ko da idem iz pljacke banke
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju