Ostalo > Svijet računala i mobitela

LAN Party

<< < (2/3) > >>

x-plorer:
igrao i organizirao bilo nas je mozda 10-tak bilo extra...al sad nemogu igrat nista on line jer mi je net u banani...tako da cekam bolje dane....za koji tjedan max ADSL...bilo bi dobro kad bi se okupili na nekom serveru pa se tukli na cod2 ili cod4

istipa622:
kod mene u selu smo se umrežili nas 6 i igramo onda igramo CoD 2  u dvije ekipe jedni protiv drugih kao na svom nekom serveru jel...toje meni i najzabavnije jer nema previse ljudi pa da cim se stvoris odma te neko rokne...
najbolje mi je igrat u paru sa nekime i pricat preko mikrofona i slusalica,dobiješ onaj pravi feeling :toothy9:

eladio:
prije dosta dosta godina,
igrao se unreal tournament  :glasses9: , age of empires!  :icon_biggrin: , revolt  :happy6:.. 4-6 kompova...
to smo ponavljali vise puta, cak se sjecam da smo igrali i cod1  :laughing7:

ali najvise se igrao UT , i to two towers mapa (tako nekako)  i capture the flag - TO se nije micalo...  :laughing7:

istipa622:
i da,pixina ideja je dobra,evo dodao sam tebe i Brlu na XF, ja sam istipa622 kao i ovdje  :toothy12:

x-plorer:
ajme obozavam UT i sad ga imam instaliranog 2004 igra je strava....a mogu mislit tek online....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju