Ostalo > Svijet računala i mobitela

LAN Party

(1/3) > >>

Pupo:
Kao što i naslov tj. anketa kaže, zanima me dali ste kad pravili lan partije? Skupili se s ekipom, malo igrali, roštilj, piće i igraj! Koliko često radite, koliko vas bude u prosjeku?
Slobodno stavite i sliku koju ako imate!

Brla:
kod mene smo prije dvije godine napravili neš za Uskrs! bilo je 6 kompova... uglavnom mi lokalni klinci gejmeri  :icon_biggrin: i točno se sjećan, drugi dan sam išo po svoju apriliu novu u Bjelovar  :icon_biggrin:
evo par slikica:
CRT je onda bio in  :icon_biggrin:

moja bivša pila (jednojezgreni sempron 2800+ s 754 na x1600xt grafiku)

glavni harmonikaš u selu!!!!  :icon_biggrin:

malo s boka!

i najjači komp u selu u to vrijeme(2jezgreni athlon full OC, grafa je bila 6200 s biosom od 6600 gt i tak je radila + full OC i bez ovog hladnjaka bi se rastopila, 2 gb rama i tak)

uglavnom to je bilo kod mene, drmali cjeli dan i noć cod2,battlefield,nfs underground i tak  :icon_biggrin:

pixa.93:
e moj frend ima server za cod2 pa bi se mogli skupit mi svi koji igramo cod2 online preko xf pa da nabacimo jedan dm il sd.

sta kakzete.

ajd ko oce nek me adda na xf rakacbj

Brla:
moj frend i lider klana ima firmu sa serverima  :icon_biggrin: moj xf antonio1507

pixa.93:
ja sam imo svoj server preko modema al mi je trosio puno mb i bio veliki ping pa sam ga ugasio a i nije mogao imat pb

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju