Tehnički kutak > Tuning skutera

koji je najbolji auspuh za standarndou gileru stalker??

<< < (3/5) > >>

doritos:

--- Citat: rakitje00 - 10 Studeni, 2009, 19:44:16 ---ima u bibi kartu..bivsem ing kartu

nemoj se nis cudit on ima dpr 21 na serijali ahahahahhahahahahhahah

--- Kraj citata ---
..hehehe,da koji lom, dpr c21 sam imao na malossi sportu al je to vrtilo nenormalno hehe...sad se slaze nesto novo, valjda ce biti sta...ma nabavi onaj sc08 spuh ser piaggio i vozi, odlican je...

dhorvat:
Za serijalu je najbolji serijski spuh bez katalizatora. To je najoptimalniji izbor. Sve iznad je izvlačenje maximuma i skraćivanje vijeka ležajeva radilice  :drunken_smilie:

Skužio sam da se najviše isplati kupiti kit i fergazer. Ista cijena je kao i neki bolji spuh za serijalu/base a motor je jači. Još nisam vidio serijalu koja je mene oprala kolko god sam težak i bez obzira dal imala ZX-a, RR-a, Yasuni R-a ili bilo kaj drugo. Motor malo troši, mali su obrtaji čak i naspram ZX-a i uz dobar variomat imaš motor koji je 70ccm i ponaša se slično ko Piaggio 80 ccm 2T mašina  :headbang:

doritos:

--- Citat: dhorvat - 10 Studeni, 2009, 20:41:12 ---Za serijalu je najbolji serijski spuh bez katalizatora. To je najoptimalniji izbor. Sve iznad je izvlačenje maximuma i skraćivanje vijeka ležajeva radilice  :drunken_smilie:

Skužio sam da se najviše isplati kupiti kit i fergazer. Ista cijena je kao i neki bolji spuh za serijalu/base a motor je jači. Još nisam vidio serijalu koja je mene oprala kolko god sam težak i bez obzira dal imala ZX-a, RR-a, Yasuni R-a ili bilo kaj drugo. Motor malo troši, mali su obrtaji čak i naspram ZX-a i uz dobar variomat imaš motor koji je 70ccm i ponaša se slično ko Piaggio 80 ccm 2T mašina  :headbang:

--- Kraj citata ---
...e da smo to znali u pocetku ove rupe bez dna bilo bi super ...jbg uvjek tako... :)

Ice-T:
Ma dajte ajde kakav zx ili rr!! Taj Q od spuha.
Neka covjek kupi roost i miran je do kraja zivota!  :toothy12: :toothy9: :laughing9:
Ili jos bolje, stavi akrapovica! Ici ce ko zmaj! Rezonancja je na svim okretajima!  :laughing7:  :glasses9:

RRacing:
hahhaha ok thxxx :happy6: :happy6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju