Tehnički kutak > Tuning skutera

koji je najbolji auspuh za standarndou gileru stalker??

<< < (5/5)

ivanm:
nego na koliko? meni se serijala vrtio na 10000 okr i taman je bilo, sad sa polini sportom isto 10000 okr..

Trinad:

--- Citat: ivanm - 10 Svibanj, 2010, 14:17:58 ---nego na koliko? meni se serijala vrtio na 10000 okr i taman je bilo, sad sa polini sportom isto 10000 okr..

--- Kraj citata ---

Šta NRG serijala? Daj reci koje si role i šušte stavljao i kako je po tebi cityR išao na serijali odlično ili solidno?  :icon_thumright:

--- Citat: dhorvat - 10 Studeni, 2009, 20:41:12 ---Za serijalu je najbolji serijski spuh bez katalizatora. To je najoptimalniji izbor. Sve iznad je izvlačenje maximuma i skraćivanje vijeka ležajeva radilice  :drunken_smilie:
Skužio sam da se najviše isplati kupiti kit i fergazer. Ista cijena je kao i neki bolji spuh za serijalu/base a motor je jači. Još nisam vidio serijalu koja je mene oprala kolko god sam težak i bez obzira dal imala ZX-a, RR-a, Yasuni R-a ili bilo kaj drugo. Motor malo troši, mali su obrtaji čak i naspram ZX-a i uz dobar variomat imaš motor koji je 70ccm i ponaša se slično ko Piaggio 80 ccm 2T mašina  :headbang:

--- Kraj citata ---
Svaka čast, lijepo si to rekao, u svakom slučaju najbolji izbor, ali puno zahebancije oko svega toga. Raskopat cijeli motor, montaža, pa rezanje spuha, poslije varenje, brušenje ruzine i onda lakiranje, a onda još i prijenos. Ovako metneš rezonantni, druga dizna, središ prijenos i gas  :toothy11:

boro faca:
arrow odličan auspuh na piaggio mašini http://www.ati-bike.com/ARROW_exhaust_Gilera_Stalker_50_Titan.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju