Općenito > Generalno o skuterima

Registracija-Pomoć Hitno!!!!

<< < (2/2)

Mario_ccc:
Neče vratit dok neplatim kaznu.,Zvao sam taj neki šalter za informacije i rekla mi neka ženska da nebi trebalo bit problema sam da donesem potvrdu o oduzimanju predmeta.,još da mi banka vrati jebenu knjižicu vozila i ide Rox u dijelove. ;D A tehnički što nisam htio platit danas stigla OPOMENA PRED TUŽBU za 103kn.E jedva čekam taj sud za 103 kn.,hebeš mi sve nisu normalni.,ja im reko nek vam murija plati,ko da sam ja htio ići na tehnički.Nadam se da če bit u redu sve ak ne opet kazna što ga nisam odjavio :icon_biggrin: pa neznam dokle mamicu im  :angry7:.jbg :-X

Darko:
bavim se ja tim, pa ti mogu reci sigurno ... dobio si potvrdu u policiji/od policajca za oduzete tablice, zatim u mup ili ti ga glavnu zgradu di se vrse prijave i odjave, stanes na salter za odjavu i sa tom potvrdom koju si dobio bez problema odjavis motor i naravno: 20 kn biljaga, 1 kn za obrazac, prometna, knjizica i tvoja osobna, ali prije nego li odes u mup odi samo provjeri u policiju di su ti uzeli tablice da ti podvrde da su ti dali pravu potvrdu ...

Mario_ccc:
Sve je to u redu tak mi rekli i U Mup-u kad sam ih kontaktiro.,Nego seljaci u banci mi nece dat knjižicu vozila a skuter je na kredu.,traže jamca.Popizdio sam sa bankom Volksbank jebena stračara.Šta oni neplate kaznu kad nedaju knjiž.vozila :dontknow:???Zašt bi ja moro regat ak je vozilo teh.neispravno?Uvijek neko zajebava :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju