Općenito > Generalno o skuterima
Registracija-Pomoć Hitno!!!!
Mario_ccc:
Prije mj.dana mi murija uzela tablicu zbog blokade i tamo je u policijskoj,naravno nisam platio kaznu čekam sud.E sad:
-Dali ču dobit kaznu jer mi ovih dana po papirima istekla rega i jer ga trebam ić odjavit??
-Skuter je na kredu pa jer mi banka mora dat knjižicu vozila jer kako da ga odjavim bez knjiž.vozila??
-Jer oni mogu u muriji da mi ga neodjave dok neplatim kaznu pošto nemam tablicu pa dobiem još jednu kaznu???
Šta da radim?Help ako neko zna nešto o tome!?Unaprijed zahvaljujem.
kloky:
znam jedino da od banke mozeš zatrazit da ti faksiraju knjizicu ili da ti je kopiraju ako ti je blizu podruznica gdje drze papire a šta se tiče kazni druze moj bolje ga je odjavit jer ako im se zamiriš naplatit če ti sve. to ti je moj savjet akolika ti je kazna?
Mario_ccc:
Imam kopiju knjiž.vozila.Nisam znao da mogu i stime odjavit?Kazna mi 700kn i 100kn teh.pregled.A šta s tablicom,kak da im donesem kad je već kod njih?jbg.neam sad para.Šta mi drugo reostaje neg čekat sud? ::)
kloky:
kazeš im da je tablica u njih, a sad šta se tiče kazne onda ti je najbolje probat čekat sud. neznam šta bi ti drugo reka
kristijanSR70:
odes u policijsku stanicu i objasniš im i nek ti vrate table da ga odjaviš i onda ponovo na vanredni tehnički pa ponovo tablice...
kod odjave tablice navedi da ih zadrzavas i onda one stoje još kod njih 3 mjeseca tako da ako u roku tri mjeseca ponovo regas oni ti ih vracaju da ne vadiš nove table bzv...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju