I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kakav skuter imas?
10-15 cm je jako puno na međuosovinslom razmaku pa bog te na sportaku osjetiš i 30 mm koliko ti nosi hod stražnje osovine u vilici pri dotezanju lanca.
razlika je velika skuter i motocikl nema tu usporedbe,,,samo netreba pretjerat
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
Daj covjece pomozi. Znas li koja je gljiva na ovoj napravi na prvoj slici? Hitno mi treba.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
hebo gljiva imas na skuter atak za narucit
momak ti je sve rekao ali moja preporuka ti je da ne uzimas te hebo,stage 6 cine mi se nekavlitetno ... imao sam tage 6 gljivu onu doublelayer to je najvece smece od gljive iako sam naklonik airboxa ali sada sam primoran staviti gljivu zbog polozaja karburatora nabavio sam si malossi e 13 i prezadovoljan sam kvalitetom ,lako je dobavljiva kod nas,i odrzavanje macji kasalj
gle neznam za hebo dal je kvalitetna ili nije ali zasto kockati i kupiti nesto za sta neznas da je kvalitetno kad mozes kupiti provjereno i biti miran.po meni malossi bes buy ne zato sto ju imam vec stvarno kad uzmes u ruku nekako je kvalitetnija.
Mene je Double layer dobro sluzio, koristio sam takodje i onu Doppler gljivu, ali na kraju Malossi je Malossi e13 imam vec 3 mjeseca, nijedaN problem s njom, niti sam je ikad cistio
gle ovo sa slike je sredjen skuter za drag ...na njemu nemas selena koji ce ublazivat vibracije.to je totalno krut zadnji kraj da se ne gubi u startu.ako ces ga produzivat produzi ga za 5-10cm . 30 cm je previse za svakodnevnu voznju ja sam produzio za nekih 15 cm i meni super samo sto sam ja stavljao bb masinu na peugeot sf2....moje misljenje je da to neradis.ako budes radio! nek ti to vari dobar majstor s tig aparatom i da se napravi neki sistem na selene koji ce ublazivat vibracije.ovo sa slike mi se necini nesto pretjerano cvrsto za gradsku i casual voznjicu..tako da razmisljaj o sto svrscoj i boljoj izradi nosaca masine.i zaboravi voznju na zadnjem tocku
Ima pravo. Ako netko zna,onda je to on. Kad otvorim servis on ce prvi dobit posao.
samo da dodjem u rijeku da vidim ja to tvoje sp smece salim se...moram ti vidjet jos za onu ler diznu,..si vidio koja je unutra 40 ili 38???