Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Derbi GP1 250 - Style project

<< < (5/7) > >>

black-rox:
Motor je stvarno selo ovo nije ni styling,a ni tuning jednostavno mene bi bilo sram sjest na ovo............

Ice-T:

--- Citat: Bogus - 11 Studeni, 2009, 11:31:44 ---poštujem stayling... ali oprosti ovo je za mene vise za garažu!

drugo da nesto ides sam raditi oko plastika nesto izvlačiti, rep, prednju masku bla bla....
kad pogledas ovo je sve serijala... ako ces stavljat muziku ispod sica opet je isti iz vana, neonka isto tako...

svi imaju projekte, to jos nista nije od projekta... na ovom forumu ima do 10 pravih home made ili coustom projekta...

--- Kraj citata ---
Govorite vi sto hocete. Ali kao sto sam reko to je trenutna faza! A ostatak vam necu reci!  :laughing7:

I rekao sam vec na pocetku teme da ovo nije neki projekt i da se nemoze mjeriti s vecinom projekata.. Ovo prakticki nije ni za garazu ni za projekt.. pa sam onda ipak stavio u projekt!   :hmh:

playmaker:
ljudi ce prije staviti svoj skuter medu projekte jer znaju da puno vise njih prati projekte a malo garazu...stoga ocekuju i vise komentara, stranica, itd...

vezano uz temu: ja bi skinia retrovizore i maka bi ovo plavo oko fara i na vilicama... sve ostalo ok..sto manje dirati pa ce biti bolji...

Bogus:

--- Citat: Ice-T - 11 Studeni, 2009, 21:10:15 ---Govorite vi sto hocete. Ali kao sto sam reko to je trenutna faza! A ostatak vam necu reci!  :laughing7:

I rekao sam vec na pocetku teme da ovo nije neki projekt i da se nemoze mjeriti s vecinom projekata.. Ovo prakticki nije ni za garazu ni za projekt.. pa sam onda ipak stavio u projekt!   :hmh:

--- Kraj citata ---

cekamo da vidimo sto ce biti na kraju :icon_thumright:
sretno 8)

FRED PERRY:
Ne pasu ti ove plave trakice! Meni je to totalno bezveze!  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju