Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Derbi GP1 250 - Style project

<< < (6/7) > >>

Jandro:
decki, svi su imali tu nalja fazu

i ja isto i nebudem to nikad zaboravio, sram me je  :icon_biggrin:
cak sam i o neonki razmisljo i zvucnicima pod sicem, al danas bi sam sebe tuko u glavu da sam tak nest napravio  :toothy12:

sven_vx:

--- Citat: Jandro - 14 Studeni, 2009, 18:37:18 ---decki, svi su imali tu nalja fazu

i ja isto i nebudem to nikad zaboravio, sram me je  :icon_biggrin:
cak sam i o neonki razmisljo i zvucnicima pod sicem, al danas bi sam sebe tuko u glavu da sam tak nest napravio  :toothy12:

--- Kraj citata ---
hahahah... :icon_biggrin:
svatko je imao tu fazu,ali sa vremenom pogledaju malo bolje motor/skuter i onda skuze da su suvisni detalji na plastikama...moram poslikat jednog nrg-a tu od susjeda...mali ima 13 godina i stari mu kupio skuter,svaki dan ga slusam kako ce kupit neke naljke itd...nakon 10 puta sto mi je pricao za naljepnice sam ga pitao da vidim to sta on radi doma,usao sam u garazu i pao u nesvjest skoro...panglu je poljepio naljepnice po felgama,satovima,auspuhu,sa trakicama za felge obljepio cijelu felgu itd...ono strava,nisam mogao vjerovat...tako da ima svakakvih ljudi na ovom svijetu... :toothy9:

black-rox:
Meni je najače kad mi neko dođe da napravio bi mali tuning na motoru imaš kakve naljepnice :laughing7: :laughing7:

Ice-T:
hahah. ^^

Ej ljudi. Koji broj mi dizne treba ako hocu stavit gljivu?? Radi se o frgi Keihin CVK 303 A. Neznam ni koliko je velika serijska...  :confused5:  Black rox to bi trebo ti znat..  :toothy12:  BTW di je tvoj derbi??  :frajer:

black-rox:

--- Citat: Ice-T - 14 Studeni, 2009, 22:15:53 ---hahah. ^^

Ej ljudi. Koji broj mi dizne treba ako hocu stavit gljivu?? Radi se o frgi Keihin CVK 303 A. Neznam ni koliko je velika serijska...  :confused5:  Black rox to bi trebo ti znat..  :toothy12:  BTW di je tvoj derbi??  :frajer:

--- Kraj citata ---
Gljiva na 4T serijala zaboravi,moj u garaži čeka sunčano vrijeme :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju