Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox nece da upali
marko1990:
napravi tako kak ti je RRacing reko! :icon_thumright:
Zeljac:
nema pistolj a ni imbuse za bocnu stranu a nema kako doci do mene sa njim a starci mu seru ako ga odveze meni radi kao mora to ici majstoru koji ima firmu blblablba mamin i tatin sin mada ovaj nije cudo dobar decko i ne kurci se ko neki na formu :headbang: e da hvala na odg bumo sutra probali pa cemo vidjet ako nije ni semering onda skut on ljepo u yamahu pa nek slazu jbg :binkybaby: jer je i njemu vise dosta sam se smrzavvamo vani kad to radimo tak da , :nono: ovo ako nije nek se jebe aerox dubre nece da upali i nece i nece frajer se on pravi :headbang:
wonderkid:
imao sam ja ovakav problem i nije uspjelo kad sam nalio malo benge u cilindar,mislim upalio na 2/3 sekunde i zagasio se te sam nalio malo benge u karb sa strane gdje se nabije airbox i zacudo upalio i radio normalno,inace isto nije htio povuc bengu u karb
dhorvat:
--- Citat: marko1990 - 09 Studeni, 2009, 22:52:33 ---kuzis nece mu povuc gorivo uopce znaci da je zaštopan ,fals nema puno veze s tim!mozda nebi upalio ali njemu ne dolazi benga!
--- Kraj citata ---
Kako nemaju veze kad svi simptomi ovdje upućuju na semeringe radilice odnosno falš zrak? :icon_scratch:
to WONDERKIND:
tebi nije prvi puta htio upaliti nakon sastavljanja mašine, a to je već drugi problem. I nakon kaj si ga upalio jednom, više nemaš problema. E to je to, ali kad se odjednom desi ko njemu iz čista mira, onda je to falš koji se nedugo na isti način i meni desio, otišli semerinzi radilice :icon_thumright:
RRacing:
cuj lik nema imbus i pištolj....i ustvari uopce mu netreba pištolj da skine variomat ,,,,nego napravi nekakvu blokadu s malom polugom ,,zabije je u variomat zablokira ga (sa strane) i odvije :S mislim tip se jebe i komplicira stvari za 15 min posla :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju