Tehnički kutak > Tuning skutera
aprilia sr 50 - prijenos i karb
ceedo:
tesko, vidin da nesto ne stima po zvuku,kao da ga nesto gusi, al ne svacam ako sam stavio novi remen i kuglice kako moze biti gori nego prije
Zeljac:
zato jer nije sjeo ima na forumu moj jedan prijatelj je imo isti problem ja sam mu dao remen nov imo je malo kilometara i trebalo mu je pun k da se razradi da sjedne remen kako spada tako da racunaj sad je jos zima remen se pa maltene tvrd i klizi pa ne dere tako da a on je i federe mjenjo ludje vise bio kupio veci karb ma joj sta ja znam vise stavi stari remen pa javi
ivanm:
možda su rolice preteške ili prelagane..
ceedo:
stavio sam lakse kuglice i sad moze povuci, sad neznam sta moram napraviti za konacnu brzinu i manju potrosnju? mehanicar mi je nabrojao toliko toga npr da treban prstenje prominit,lezajeve, gumu za usis goriva...da on mora rastaviti cijeli skuter i da tu ima bar 5 sati posla i da ce me to doci najmanje 1200kn, zanima me jel to realna cijena il me lik oce oderati?
igor.sb:
s lakism rolama ide i potrosnja :toothy11:
koliko lakse role ti stavljas?, serijske su 7,7
koji remen si kupio?
1200 je ok cijena ako mehanicar kupi djelove :toothy12: :toothy12:
guma za usis goriva tj prirubnica ako nije ispucala nemas sta kupovat novu, pitanje da li ces ju naci uopće i i kosta samo 250kn :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju