Tehnički kutak > Blokade

Pomoc oko skidanja blokada na yamahi spy

<< < (5/8) > >>

Punisher:

--- Citat: andrej - 21 Lipanj, 2007, 19:45:40 ---Nisam niti mislio ništa sam dirati dok je pod garancijom.Namjeravam kupiti onu blokadu za 50 kn.koju poštom šalje
jedan član s ovog foruma,samo moram prvo ispitati kako će na to reagirati ljudi u servisu.
Koristim ovu priliku da još nešto pitam; blokada se spaja između " cdi-a i mase motora". "Cdi",jel to cin špula ili je to
nešto drugo u pitanju?? Ako dobijem odobrenje od strane servisa nadam se da ću s blokadom dobiti nekakvo uputstvo
i shemu za montažu.

Pozdrav.

--- Kraj citata ---
Nema šanse da će ti dati da staviš ovu 'home-made' blokadu a da ti garancija i dalje vrijediti (ko će onda kupovati ove skupe), uputstva ti takoreći ne trebaju, a shema nije isto problem (nacrta se za par sekundi)  :icon_thumright:

andrej:
Jučer je obavljen prvi servis na 500km. na Aerox-u,skinute su blokade na variomatu i auspuhu.Probao sam se
dogovoriti u servisu za ugradnju jeftinije elektr.blokade o kojoj sam prije pisao,ali su me odbili s obrazloženjem da u
tom slučaju gubim garanciju.Pošto sam očekivao takav odgovor odlučio sam se za kupnju blokade "limitron" za koju
su oni ovlašteni za montažu.Nakon ugradnje blokade Aerox povuče malo preko 80 km/h ali mu se i brzina s uključenom
el.blokadom povečala za 3-4 km/h.Pošto na sebi ima stepenasti trimer,za pretpostaviti je da se mu krajnja brzina još može povečati ali i time krajnja brzina s uključenom blokadom.Za sad sam zadovoljan postojećim.
Stvar funkcionira tako da kad se Aerox upali,blokada je aktivirana,a kratkotrajnim pritiskom na skriveno tipkalo blokada
se deaktivira.( takva je preporuka proizvođača blokade,iako su postojale i druga rješenja,bolje mi je da samo ja znam
gdje je tipkalo ).Cijena ove igre je 700 kn. s montažom i s godinu dana garancije.Dosta skupo ali ću i to preživjeti.

Pozdrav.

Punisher:
Za ovu običnu el blokadu sam ti rekao da neće dati, a ne možeš dobiti nikako na krajnjoj sa blokadom - ona služi da blokira, a ne dodaje  :nono:

andrej:
Malo mi je čudno što je skuter prije skidanja blokada s variomata i auspuha išao po njegovom mjeraču brzine oko
52 km/h a sada s aktiviranom elektronskom blokadom "limitronred" ide po istom mjeraču brzine za tih 4 km/h više.
Dečko iz servisa tvrdi da bi se još nešto moglo dobiti na krajnjoj brzini. Ponavljam,meni nije potrebno da ide više,
nego sam to onako usput spomenuo samo za usporedbu.

SlowRider:

--- Citat: andrej - 28 Lipanj, 2007, 18:14:20 ---Malo mi je čudno što je skuter prije skidanja blokada s variomata i auspuha išao po njegovom mjeraču brzine oko
52 km/h a sada s aktiviranom elektronskom blokadom "limitronred" ide po istom mjeraču brzine za tih 4 km/h više.
Dečko iz servisa tvrdi da bi se još nešto moglo dobiti na krajnjoj brzini. Ponavljam,meni nije potrebno da ide više,
nego sam to onako usput spomenuo samo za usporedbu.

--- Kraj citata ---

Skuter ti nema blokade (tvornicke) i sa el. blokadom ide malo vise sto je normalno.

Kazes da u Medjimurju stalno odvode ljude na izvanredne tehnicke preglede zbog prevelike brzine?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju