Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat_čudan zvuk
Zeljac:
ma sig ti nije sjelo unutra kako spada primi zvono i probaj ga okkretat onda ako ide lagano oso je neki lezaj unutra a ako ide tesko onda nesto nije dobro sjelo probaj pa javi :happy3:
EmirF121:
A jbg nisam ništa dirao osim što sam skinuo točak i deklo. Sad sam okretao zvono i šta ja znam kako bi se ono trebalo okretati. Uglavnom do točka i dekla nije jer je isti zvuk i sa njim i bez njega. Sad ne znam šta je moglo otić dok je skuter miraovao 3 mjeseca...
b_l_a_c_k:
jesi probao rukom vrtiti zvono..jel ide lagano ili tesko..
provjeri ima li lufta u lezaju na kome je vratilo tocka..
prije svega dobro pregledaj da mozda prilikom sklapanja neki dio ne zapinje ili struze negdje..
EmirF121:
Zvono se okreće lagano, sad ne znam da li je tako normalno, sutra ću probati skinuti zvono i pogledati ako ga uspijem skinuti.
Brla:
nije ti pametno tak upalit motor bez dekla jer kao prvo bendiks je labav i mogo ti je lagano uskočit u ventilator i sve podrobit a kao drugo primar se drži u deklu u ležaju i bez dekla ti trpi drugi ležaj u prijenosu...
a ovo šuštanje je nešto u prijenosu... trebalo bi malo bolje slušat jel je kod variomata ili iza... iza je moguće da je nekoji ležaj u završnom prijenosu i može bit čak i onaj igličasti koji je na polutkama i on sjeda na osovinu primara...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju