Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat_čudan zvuk
dhorvat:
--- Citat: Zeljac - 09 Studeni, 2009, 22:31:29 ---pogledaj jel ti se kotac tecko ili lagano okrece ja sam imo tih poblema ...
--- Kraj citata ---
E, to ti nije loša ideja. Meni je isto tako nešto tutnjilo kad je prosvirao ležaj na sekundaru :icon_scratch:
Provjeri dal se teško vrti zadnji kotač rukom. Odnosno kada zavrtiš dal odma stane ili se vrti još pola kruga :dontknow:
I probaj to kod nekog kolege koji isto ima Piaggio mašinu (znači Aprillia SR nova, Runner, NRG power i slični...) pa usporedi :icon_thumright:
EmirF121:
Okreće se točak kad ga rukom zavrtim ali čini mi se da nije dobro legao na osovinu jer ide gore dole skroz malo. Skinut ću danas točak upaliti i vidjeti da li se čuje. Ulja u getribi ima.
b_l_a_c_k:
--- Citat: EmirF121 - 10 Studeni, 2009, 14:21:23 ---Okreće se točak kad ga rukom zavrtim ali čini mi se da nije dobro legao na osovinu jer ide gore dole skroz malo. Skinut ću danas točak upaliti i vidjeti da li se čuje. Ulja u getribi ima.
--- Kraj citata ---
ako nije dobro legao na vratilo, znaci nebi ovako zvizdao nego bi se culo lupanje..
po mom misljenju ovo je simptom kao da je prosvirao jedan od lezajeva..
kod mene se ovako slicno cuo onaj lezaj odmah kod tocka..promijenio ga i sve ok
Zeljac:
onda je lezaj 100 %
EmirF121:
Skinuo sam točak i opet isti zvuk... Šta da radim?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju