Ostalo > Svijet računala i mobitela

cod2-- HiS - eladio

<< < (7/9) > >>

eladio:
rapidshare je zabranjen i kad je legalno u pitanju, nazalost imam probleme s googlom, koji ocito ima probleme zbog rapidsharea  :hmh:
keyeve das na PM i rijesena stvar  :redface:

--- Citat: pupi_sf2 - 12 Studeni, 2009, 12:54:18 ---to kaj te ownam i kaj sam stalno prvi na serverima ne znaci da sam citer jbt.....
3 godine igranja puno poboljsava igru....   :nono: :nono:

--- Kraj citata ---

ma daj taj sony je teski haxer  :laughing7:

Kemo_nrg:
koji su vam nickovi na COD2 i na kojim serverima igrate da i ja dodjem  :)    ,,,   

moj nick    Troublem@ker  :toothy10:    , ove godine nisam igrao skoro nikako pc mi sjeban odavno, a prije toga igro 1.5god-2god.

Tomma:

--- Citat: eladio - 14 Studeni, 2009, 10:52:42 ---rapidshare je zabranjen i kad je legalno u pitanju, nazalost imam probleme s googlom, koji ocito ima probleme zbog rapidsharea  :hmh:
keyeve das na PM i rijesena stvar  :redface:

ma daj taj sony je teski haxer  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Zato postoji opcija da se linkovi stavljaju u code,ko na ostalim forumima,di se stavljaju "ilegalne" stvari,tako da te bog ne moze pronaci,a ne google :)

vekyyy:
lol :D ali cfg to je obican dokument kako da ti grafika izgleda :)  ;D evo ti stranica sa svim cfg iz svijet od najboljih klanova.. ima i iz 2006 godine

http://cfg.ic.cz/index.php

i eladio morat cu te malo ownat u codu jer si si faca na forumu :)  :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:

eladio:
mozes probat  :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju