Ostalo > Svijet računala i mobitela
cod2-- HiS - eladio
eladio:
rapidshare je zabranjen i kad je legalno u pitanju, nazalost imam probleme s googlom, koji ocito ima probleme zbog rapidsharea :hmh:
keyeve das na PM i rijesena stvar :redface:
--- Citat: pupi_sf2 - 12 Studeni, 2009, 12:54:18 ---to kaj te ownam i kaj sam stalno prvi na serverima ne znaci da sam citer jbt.....
3 godine igranja puno poboljsava igru.... :nono: :nono:
--- Kraj citata ---
ma daj taj sony je teski haxer :laughing7:
Kemo_nrg:
koji su vam nickovi na COD2 i na kojim serverima igrate da i ja dodjem :) ,,,
moj nick Troublem@ker :toothy10: , ove godine nisam igrao skoro nikako pc mi sjeban odavno, a prije toga igro 1.5god-2god.
Tomma:
--- Citat: eladio - 14 Studeni, 2009, 10:52:42 ---rapidshare je zabranjen i kad je legalno u pitanju, nazalost imam probleme s googlom, koji ocito ima probleme zbog rapidsharea :hmh:
keyeve das na PM i rijesena stvar :redface:
ma daj taj sony je teski haxer :laughing7:
--- Kraj citata ---
Zato postoji opcija da se linkovi stavljaju u code,ko na ostalim forumima,di se stavljaju "ilegalne" stvari,tako da te bog ne moze pronaci,a ne google :)
vekyyy:
lol :D ali cfg to je obican dokument kako da ti grafika izgleda :) ;D evo ti stranica sa svim cfg iz svijet od najboljih klanova.. ima i iz 2006 godine
http://cfg.ic.cz/index.php
i eladio morat cu te malo ownat u codu jer si si faca na forumu :) :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
eladio:
mozes probat :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju