Ostalo > Svijet računala i mobitela

cod2-- HiS - eladio

<< < (6/9) > >>

vekyyy:

--- Citat: stunt_master - 11 Studeni, 2009, 19:25:09 ---od kad je dilanje citova zabranjeno  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9:

--- Kraj citata ---

oduvijek.. ja bi te odmah banao da sam admin ovdje :)

cheat= kao da si nekome prodao skuter a da mu zariban motor a ti rekao da valja :) znaci prevario si nekoga :)

pupi_sf2:

--- Citat: eladio - 09 Studeni, 2009, 13:08:32 ---gle ja jedino sto imam to je skill  :toothy11: .. i to tamo neki mid  :glasses9:
cak ni fpse ne dizem preko 150  :frajer:

to sto vise nema servera bez citera, to je stvarno jadno, jer ti citeri ionako samo seru mjesec dana i onda nestanu, i samo nama koji dugo redovno igramo ubijaju gust..  :angry7:

recimo ima jedan sony, taj je citer teski  :sad3:

--- Kraj citata ---

to kaj te ownam i kaj sam stalno prvi na serverima ne znaci da sam citer jbt.....
3 godine igranja puno poboljsava igru....   :nono: :nono:

vekyyy:

--- Citat: vekyyy - 11 Studeni, 2009, 13:57:44 ---i posto sam dobre volje evo 6 org keyeva :) neki su u uporabi znaci znaju biti use.. ali niti su banani ni slicno

obrisao keyeve i rapid file!!! mod!

--- Kraj citata ---

dragi admine ovi keyevi su orginal.. znaci nije nikakvo piratstvo i u mom su vlasnistvu od mog klana i htio sam podijelit.. a cfg to ti nije niti cheat ni nista to ti je cfg samo kako ti izgleda igra iznutra.. znaci mozes recimo postimat drugu rezoluciju i te opcije i bolje ce ti se ljepit metki :) tako da nema razloga da brises takve stvari

speed:

--- Citat: vekyyy - 12 Studeni, 2009, 17:53:23 ---dragi admine ovi keyevi su orginal.. znaci nije nikakvo piratstvo i u mom su vlasnistvu od mog klana i htio sam podijelit.. a cfg to ti nije niti cheat ni nista to ti je cfg samo kako ti izgleda igra iznutra.. znaci mozes recimo postimat drugu rezoluciju i te opcije i bolje ce ti se ljepit metki :) tako da nema razloga da brises takve stvari

--- Kraj citata ---
imate PM za te stvari ::)

vekyyy:
pa to nisu nikakve stvari koje su zabranjenje :) to niti je kakvo piratstvo ili slicno :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju