Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira

<< < (20/44) > >>

tuta125:

--- Citat: mario_f15 - 24 Studeni, 2009, 20:01:56 ---ma nisi imao sta ostetit....
a za potrosnju ces vidit kad metis diznu 64...nemora znacit da ce se smanjit...
kad sad neznas na koliko je dizna busena.... :toothy11:

--- Kraj citata ---

jedva cekam stavit 64 i red sponge  :binkybaby:

a kakav je giannelli reverse na serijali? da mozda on ne zajebava? iskreno ne sjecam se kakvo je stanje bilo sa serijskim spuhom....

R@kija:
super spuh za serijalu..jel znas koje rolice imas..kolko kilometara ima remen..i federei..jel mjenjano to???

tuta125:

--- Citat: rakitje00 - 24 Studeni, 2009, 20:34:20 ---super spuh za serijalu..jel znas koje rolice imas..kolko kilometara ima remen..i federei..jel mjenjano to???

--- Kraj citata ---
ok znaci nije auspuh...
a rolice iskreno ne znam, dosli su s auspuhom, 4,7 ili 5 tako nesto koliko se sjecam... remen je mijenjan na redovnom servisu na 12000km (tako su mi barem rekli!) znaci ima sad 5000 km... federi su serijski, nikad mijenjano...

EDIT: i ulje koristim full sinteticko ako to ista znaci...

vanjossi:
nije to trokiranje bilo na snimci,ako sam skuzio ti dajes i pustas gas na 1/3, pa neces vozit skut 10 na sat zato se tako i cuje!
ide dobro s obzirom na serijske šuštice kvačila..

tuta125:

--- Citat: vanjossi - 25 Studeni, 2009, 02:48:19 ---nije to trokiranje bilo na snimci,ako sam skuzio ti dajes i pustas gas na 1/3, pa neces vozit skut 10 na sat zato se tako i cuje!
ide dobro s obzirom na serijske šuštice kvačila..

--- Kraj citata ---
a tako nekako, kad prebaci u drugu onda malo trokira iako drzim gas isto ko i u startu... a to je valjda normalno kod 2T 50 ccm...
a sto su šuštice? ona 3 federa sam mislio kupit kad skupim malo para tako da cu to promijenit...

evo i jutros snimio paljenje, upalio je za 15 sekundi! vjerojatno bi iz prve upalio da sam dao malo gasa ali pokusavam ne davat gas kad ga palim...
znaci saraf za zrak je od jucer odvrnut 2 kruga, mozda je to malo pomoglo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju