Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira
mario_f15:
kako ti je danas upalio?
kad si zrak odvrno na 1.5 krug i ostalo?? :toothy11:
vanjossi:
ova snimka, ne kuzim sta si htio dokazat s njom??bio bi dobar filmic da si naglo okrenuo gas i onda promatrao ponašanje skutera!
mario_f15:
--- Citat: vanjossi - 24 Studeni, 2009, 16:46:13 ---svaka cast na pothvatu :icon_thumright:
dizna 53 na rez auspuhu? e sad mozda su ti u servisu(nadam se da jesu) probusili diznu na br 64, ako nisu onda kupi 64 diznu i red sponge..
--- Kraj citata ---
dizna je sigurno busena..
al neznamo na koliko dal je na 64 ili 80 ili 90.........
ako vices da trosi dosta nebi me cudilo da su ti fušeraji u servisu ibusili diznu previse...a sad nzn.... :toothy9: :toothy9:
trebas uzet diznu 64 novu i metit i red sponge.....vidis da nije problem rastavit reko sam ti sinoc sve....uz malo truda sve se može.. :toothy12:
tuta125:
--- Citat: mario_f15 - 24 Studeni, 2009, 18:35:14 ---kako ti je danas upalio?
kad si zrak odvrno na 1.5 krug i ostalo?? :toothy11:
--- Kraj citata ---
a isto ko uvijek znaci nikako... :(
--- Citat: vanjossi - 24 Studeni, 2009, 19:27:09 ---ova snimka, ne kuzim sta si htio dokazat s njom??bio bi dobar filmic da si naglo okrenuo gas i onda promatrao ponašanje skutera!
--- Kraj citata ---
ma to da cujete kako trokira...
imam i sa ubrzanjem, znaci sa naglo otvorenim full gasom, stavit cu sa 1ipo krug otvorenim sarafom zraka (imam i sa 1 krug i sa 2 kruga, ako koga zanima mogu stavit, cini mi se da je malo malo bolje ubrzanje sa 2 kruga ali inace je isto...)
--- Citat: mario_f15 - 24 Studeni, 2009, 19:33:42 ---dizna je sigurno busena..
al neznamo na koliko dal je na 64 ili 80 ili 90.........
ako vices da trosi dosta nebi me cudilo da su ti fušeraji u servisu ibusili diznu previse...a sad nzn.... :toothy9: :toothy9:
trebas uzet diznu 64 novu i metit i red sponge.....vidis da nije problem rastavit reko sam ti sinoc sve....uz malo truda sve se može.. :toothy12:
--- Kraj citata ---
ajde drago mi je cut da ce mozda manje trosit kad satavim 64!
hvala na objasnjenju :icon_thumright: ali nadam se da nisam ostetio one gume... :toothy9:
mario_f15:
--- Citat: tuta125 - 24 Studeni, 2009, 19:56:39 ---a isto ko uvijek znaci nikako... :(
ma to da cujete kako trokira...
imam i sa ubrzanjem, znaci sa naglo otvorenim full gasom, stavit cu sa 1ipo krug otvorenim sarafom zraka (imam i sa 1 krug i sa 2 kruga, ako koga zanima mogu stavit, cini mi se da je malo malo bolje ubrzanje sa 2 kruga ali inace je isto...)
ajde drago mi je cut da ce mozda manje trosit kad satavim 64!
hvala na objasnjenju :icon_thumright: ali nadam se da nisam ostetio one gume... :toothy9:
--- Kraj citata ---
ma nisi imao sta ostetit....
a za potrosnju ces vidit kad metis diznu 64...nemora znacit da ce se smanjit...
kad sad neznas na koliko je dizna busena.... :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju