Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira
mario_f15:
ewo ti slika:
molim vas da zanemarite ove crvene strelice..nisam nasao bolju sliku... :toothy11:
ako sam nesta krivo rekao nek me neko ispravi... :laughing3:
tuta125:
--- Citat: mario_f15 - 23 Studeni, 2009, 23:49:14 ---zrak je na onoj stari dje je šaraf za stelovat ler
tu dje je sad ta rupa na drugoj strani isto imas tako samo sto je u toj rupi vijak za zrak...
imao sam taki karb i isto sam mislio da je rupa ali sam se uvjerio da nije,,,zacepito je...tako je bilo kod mene
a sad kod tebe neznamm..... :toothy11:
--- Kraj citata ---
ahaa ja sam mislio da je taj drugi saraf (smjese) za benzin :-[
pa ako je onaj veliki koji se moze prstima okretat za ler gas koji je za benzin? ima li to uopce?
nije mi jasno... kad sam odsarafljivao znaci saraf za zrak bolje je isao. znaci da se gusio a ne da je trokiro?? :icon_scratch:
ako sam dobro razumio:
mario_f15:
e super,,,dobro si označio
sutra taj od zraka zavrnes do kraja,,znaci do kraja..i onda ga odvrnes 1.5 krug (jedan ipo krug) :toothy10:
a ler si namjestis po želji....
imas samo saraf za zrak i saraf za ler... :toothy11:
vanjossi:
dovod benzina reguliras diznama. i kad sve napravis kako je napisao mario, napravi 2-3 km i skini svjecicu i slikaj da vidimo boju.
mario_f15:
--- Citat: vanjossi - 24 Studeni, 2009, 00:11:57 ---dovod benzina reguliras diznama. i kad sve napravis kako je napisao mario, napravi 2-3 km i skini svjecicu i slikaj da vidimo boju.
--- Kraj citata ---
tako je.... :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju