Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira

<< < (15/44) > >>

tuta125:

--- Citat: vanjossi - 23 Studeni, 2009, 22:09:15 ---sta mu nije na drugoj strani saraf za smijesu?odmah pored za stimanje minimuma.  :icon_scratch: ovdje bude zavidano za grijace koji vode iz cilindra, mozda griješim..

--- Kraj citata ---
saraf za smjesu i saraf za ler gas su jedna do druge na drugoj strani. ali ova rupa je na "cijevi" koja ide od airboxa u karb...
pogledat cu sutra po danu je li unutra upao gdje.... ali me cudi ako je unutra da je tako kratka!
a ako je slucajno ne nadem gdje bi je mogao kupit? koja velicina i koliko bi kostalo?

vanjossi:
jesi siguran da je bas rupa?najjednostavnije skini karb i vidi, mozda i nije rupa gdje bi ti vukao falš zrak

mario_f15:

--- Citat: vanjossi - 23 Studeni, 2009, 23:09:32 ---jesi siguran da je bas rupa?najjednostavnije skini karb i vidi, mozda i nije rupa gdje bi ti vukao falš zrak

--- Kraj citata ---
nebi rekao da je  rupa
imao sam ja taki karb od piaggia,,zacepito je s nekom kao kuglicom(al ima navoj okolo)..tako je bilo kod mene..a s druge strane ti je saraf za zrak i ler gas... :toothy11:

tuta125:
nisam siguran, nisam nikad gledao ima li sto unutra...
znaci na ovom se karbu ne moze stelovat zrak??

mario_f15:

--- Citat: tuta125 - 23 Studeni, 2009, 23:46:52 ---nisam siguran, nisam nikad gledao ima li sto unutra...
znaci na ovom se karbu ne moze stelovat zrak??

--- Kraj citata ---
zrak je na onoj stari dje je šaraf za stelovat ler
tu dje je sad ta rupa na drugoj strani isto imas tako samo sto je u toj rupi vijak za zrak...
imao sam taki karb i isto sam mislio da je rupa ali sam se uvjerio da nije,,,zacepito je...tako je bilo kod mene
a sad kod tebe neznamm..... :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju