Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira

<< < (13/44) > >>

nrg extreme:
pa normalno da ćeš te koristit,šta bi ti kupovo još neke skuplje?
pa ni ovi nisu jeftini za komad sfrkane žice. :toothy12: :toothy12: :toothy12:
kupuje se set da se vidi koji najbolje pašu. :laughing7:

tuta125:
super, hvala vam momci!  :headbang: ali trenutno nemam bas previse para pa to sto nije hitno ce malo pricekat...

a ono sto mi je vaznije, jedan clan foruma iz splita mi je ponudio pomoc oko stelovanja karburatora pa vam javim kad rece dijagnozu u cemu je problem!

mario_f15:

--- Citat: tuta125 - 22 Studeni, 2009, 00:08:31 ---super, hvala vam momci!  :headbang: ali trenutno nemam bas previse para pa to sto nije hitno ce malo pricekat...

a ono sto mi je vaznije, jedan clan foruma iz splita mi je ponudio pomoc oko stelovanja karburatora pa vam javim kad rece dijagnozu u cemu je problem!

--- Kraj citata ---
eto super...da smo svi blizte pomogli bi....al dobro je samo da rijesis..... :icon_thumright: :icon_thumright:
 :toothy9:
pa nam javi rezultate,,,, ::) ???

tuta125:

--- Citat: mario_f15 - 22 Studeni, 2009, 00:11:23 ---eto super...da smo svi blizte pomogli bi....al dobro je samo da rijesis..... :icon_thumright: :icon_thumright:
 :toothy9:
pa nam javi rezultate,,,, ::) ???

--- Kraj citata ---

obavezno!!  :toothy10:  :headbang:

tuta125:
evo mene opet...
s clanom foruma iz splita se jos nisam uspio dogovorit kad bi mi pogledao i tako to...
ali sam neki dan gledao karb i primjetio neku rupu gdje bi isao saraf pa me zanima je li treba bit tako ili mi je otpao negdje...?

znači tamo gdje se spaja airbox sa karburatorom

vjerojatno treba tako bit ali se potajno nadam da radi toga ne mogu stelovat karb  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju