Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira

<< < (12/44) > >>

giannelli:
to je do federa na kuplungu, trebo bi tvrdje malo, ali ako ti je tako dobro ne treba.

tuta125:

--- Citat: giannelli - 21 Studeni, 2009, 13:47:30 ---to je do federa na kuplungu, trebo bi tvrdje malo, ali ako ti je tako dobro ne treba.

--- Kraj citata ---
ok, ma zelim da mi lijepo prebaci... pokusat cu s tezim!

giannelli:
probaj sa zutim malossi ili plavim polini, a mozes i sa mekanijim bijelim malossi probat, ugl kupit set malossijevih i probas. 110kn nisam siguran mozda 140kn, znam da su polini 110kn.

tuta125:

--- Citat: giannelli - 21 Studeni, 2009, 21:43:38 ---probaj sa zutim malossi ili plavim polini, a mozes i sa mekanijim bijelim malossi probat, ugl kupit set malossijevih i probas. 110kn nisam siguran mozda 140kn, znam da su polini 110kn.

--- Kraj citata ---
nije bas jako jeftino  :icon_biggrin:
a kad iz tog seta vidim koji mi najvise odgovara jel trebam kupit taj opet ili mogu koristit iz seta? mislim jesu li u setu samo neki probni kratkotrajni ili su spremni za koristenje?
oprostite na dosadnim pitanjima al pokusavam sto vise saznat da znam za ubuduce...  :notworthy:

mario_f15:

--- Citat: tuta125 - 21 Studeni, 2009, 23:50:05 ---nije bas jako jeftino  :icon_biggrin:
a kad iz tog seta vidim koji mi najvise odgovara jel trebam kupit taj opet ili mogu koristit iz seta? mislim jesu li u setu samo neki probni kratkotrajni ili su spremni za koristenje?
oprostite na dosadnim pitanjima al pokusavam sto vise saznat da znam za ubuduce...  :notworthy:

--- Kraj citata ---
naravno da su spremni za koristenje......kupiš taj set i šteluješ ... :toothy11:
tu si da pitas a mi da ti pomognemo....  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju